De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Blog

5 februari 2019

Paradijselijk Costa Rica

Gids Gerardo neemt je mee voor een heerlijke reis door Costa Rica.  We verkennen vulkanen, dichtbegroeide regenwouden en idyllische stranden aan de Stille Oceaan. We zoeven door de weelderige kroonlaag van de jungle via een adembenemende canopy-tour. We varen met de kano door de jungle en maken een boottocht op zoek naar dolfijnen. We bezoeken een schooltje op het platteland en maken een rafting-tocht op een rivier. We maken een ritje te paard en genieten van een vulkanisch modderbad…. Dit is een supergevarieerde reis in een indrukwekkend mooi land!
Je kan nog mee op pad in juli, je bent in elke periode al zeker van sympathieke reisgenoten. Geef ons even een seintje via prins@holapola.be en we bezorgen je graag een voorstel!

7 december 2018

Reizen met kinderen naar Cambodja en Japan

We stellen je met trots 2 nieuwe en héél bijzondere reizen voor in het verre oosten.  "Authentiek Cambodja" met de werelderfgoed site van Angkor en "Ichi-go ichi-e" een te gekke reis met Vlaamse gids naar Japan.Beide reizen organiseren we tijdens de zomervakantie.  De reis naar Cambodja organiseren we ook tijdens de kerstvakantie!  Meer info vind je op de website of via prins@holapola.be.

5 februari 2019

Herfstvakantie: avontuurlijke reis in Jordanië

Jordanië is een van de mooiste landen die we ooit met de kinderen bezocht hebben!  Met Gids Murad wandel je door de wereldberoemde site van Petra, je logeert in ons eigen kamp in de Wadi Rum woestijn, je drijft in de Dode Zee en je spoelt alle zand af in de Rode Zee. "Op stap met de Bedoeïnen" is een topreis!  Je kan nog mee tijdens de herfstvakantie 2019!

5 februari 2019

Hola Pola Dreamteam 2019!

Als je een actieve reis met kinderen wil maken, ver van de begane paden, dan is een professionele en gepassioneerde gids super belangrijk.  Daarom dat we zoveel belang hechten aan ons team van gidsen.  Iedereen die ooit met Eugene, Helga, Muriëlle, Justin, Hung, Peter, Salua... en alle anderen op pad is geweest weet precies wat we bedoelen.  Stuk voor stuk boeiende persoonlijkheden, gedreven en met een heerlijk gevoel voor humor.  We nodigden hen dit jaar opnieuw uit tijdens ons Infoweekend, ze kwamen vanuit alle windstreken om kennis te maken én om families terug te zien. 

7 december 2018

Reis met onze Vlaamse gids door de Emiraten!

Tijdens de krokus- en paasvakantie kan je met gids Salua mee voor een wervelende reis door de Emiraten. Van de mooiste zandwoestijn tot fietsen op een F1-circuit, van dobberen op onze boot in Oman tot de hoogste torens van Dubai.  Een fantastische reis!  Meer info vind je hier.