De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Blog

25 december 2018

Welkom op 19 en 20 januari op ons Infoweekend!

We nodigen je heel graag uit op ons HOLA POLA INFOWEEKEND op zaterdag 19 en zondag 20 januari in Beervelde (Gent). Het is een unieke gelegenheid om kennis te maken met onze reizen, met families die al meereisden én met onze gidsen die vanuit de hele wereld overkomen. Het zijn twee gezellige familienamiddagen met hapjes, drank en muziek.
Wil je er graag bij zijn op zaterdag 19 of zondag 20 januari, schrijf je dan zo snel mogelijk in via prins@holapola.be.

7 december 2018

Reizen met kinderen naar Cambodja en Japan

We stellen je met trots 2 nieuwe en héél bijzondere reizen voor in het verre oosten.  "Authentiek Cambodja" met de werelderfgoed site van Angkor en "Ichi-go ichi-e" een te gekke reis met Vlaamse gids naar Japan.Beide reizen organiseren we tijdens de zomervakantie.  De reis naar Cambodja organiseren we ook tijdens de kerstvakantie!  Meer info vind je op de website of via prins@holapola.be.

7 december 2018

Avontuurlijke reis in Jordanië

Jordanië is een van de mooiste landen die we ooit bezocht hebben!  Met Gids Murad wandel je door de wereldberoemde site van Petra, je logeert in ons eigen kamp in de Wadi Rum woestijn, je drijft in de Dode Zee en je spoelt alle zand af in de Rode Zee. "Op stap met de Bedoeïnen" is een topreis!

7 december 2018

Reis met onze Vlaamse gids door de Emiraten!

Tijdens de krokus- en paasvakantie kan je met gids Salua mee voor een wervelende reis door de Emiraten. Van de mooiste zandwoestijn tot fietsen op een F1-circuit, van dobberen op onze boot in Oman tot de hoogste torens van Dubai.  Een fantastische reis!  Meer info vind je hier.

7 december 2018

TEAM HOLA POLA

Team Hola Pola is opnieuw te gast in België op zat 19 en zon 20 jan 2019! Stuur ons even een mailtje aan prins@holapola.be en we bezorgen je alle details!