De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Blog

29 maart 2020

Geen zorgen, wij volgen alles voor jullie op!

We doen er momenteel alles aan om volwaardige alternatieven aan te bieden voor de reizen die niet kunnen doorgaan tijdens de paasvakantie. We volgen hierbij de reisadviezen van de overheid uiterst nauwkeurig op. Wanneer er iets zou wijzigen aan de reizen tijdens de zomer dan zullen we jullie zelf contacteren. Het verdere verloop is moeilijk voorspelbaar, maar we kunnen jullie wel geruststellen dat we de situatie op de voet volgen. Laat ons maand per maand de situatie bekijken en niet vooruitlopen op de feiten. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer
22 mei 2019

Tijdens de kerstvakantie naar Cambodja

We stellen je met trots 2 nieuwe en héél bijzondere reizen voor in het verre oosten.  "Authentiek Cambodja" met de werelderfgoed site van Angkor en "Ichi-go ichi-e" een te gekke reis met Vlaamse gids naar Japan.Beide reizen organiseren we tijdens de zomervakantie. De reis naar Cambodja organiseren we ook tijdens de kerstvakantie! Naar Japan kan je ook tijdens de paasvakantie meereizen. Meer info vind je op de website of via prins@holapola.be.

26 september 2019

KERST - Reis met onze Vlaamse gids door de Emiraten!

Tijdens de kerstvakantie kan je met gids Salua mee voor een wervelende reis door de Emiraten. Van de mooiste zandwoestijn tot fietsen op een F1-circuit, van dobberen op onze boot in Oman tot de hoogste torens van Dubai.  Een fantastische reis!  Meer info vind je hier.

12 februari 2020

Nagenieten van onze schitterende Infodag!

Wat zijn we nog aan het nagenieten van onze héérlijke Infodag...
Vol energie zijn onze gidsen opnieuw naar hun geliefde land vertrokken. Een straf team van unieke mensen, waar we trots op zijn. Ze kijken al uit naar jullie komst!
Aan iedereen die erbij was, nog eens hartelijk bedankt!

Voor de paasvakantie zijn er nog enkele plekjes vrij. Heb je nog geen concrete plannen voor de zomer, we helpen jullie graag verder. En alle vluchten voor de kerstperiode zijn reeds gekend, ook hier maken we jullie graag een voorstel op. Geef ons een seintje via prins@holapola.be

18 augustus 2019

NIEUWE REIS: MYANMAR! PASEN EN ZOMER.

"Land van duizend pagodes", onze nieuwste reis naar Myanmar, tijden de paas- en zomervakantie!  Myanmar is voor velen het meest fotogenieke land dat ze ooit bezocht hebben. Tot voor kort was het vroegere Birma, een mysterieus boeddhistisch land dat niet echt toegankelijk was. Wij nemen je mee naar één van de laatste ongerepte parels in het Verre Oosten. Onze gids is de Vlaamse Tara, die het land door en door kent.  Ze dompelt je onder in de mystieke en mysterieuze sfeer van een fascinerend en authentiek land.
We hopen je op deze heel bijzondere reis te mogen verwelkomen.  Wij staan klaar via prins@holapola.be.

19 maart 2019

Hola Pola Dreamteam 2019!

Als je een actieve reis met kinderen wil maken, ver van de begane paden, dan is een professionele en gepassioneerde gids super belangrijk.  Daarom dat we zoveel belang hechten aan ons team van gidsen.  Iedereen die ooit met Eugene, Helga, Muriëlle, Justin, Hung, Peter, Salua... en alle anderen op pad is geweest weet precies wat we bedoelen.  Stuk voor stuk boeiende persoonlijkheden, gedreven en met een heerlijk gevoel voor humor.  We nodigden hen dit jaar opnieuw uit tijdens ons Infoweekend, ze kwamen vanuit alle windstreken om kennis te maken én om families terug te zien.