De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Blog

19 maart 2019

Afrikareizen met tieners, begin juli

Wil je met je tieners begin juli, direct na de examens, een unieke reis in Afrika maken?  Dan stellen we je graag 4 pareltjes voor. Je bent al zeker van reisgenoten met tieners:
"Die groot trek deur die bosveld van Suid-Afrika", van zat 06/07 - vrij 19/07.  Reisgenoten zijn tussen 17 en 20j.
"Terug in de tijd in Ethiopië", van maa 01/07 - don 11/07.  Je reist al zeker met kinderen tussen 10 en 18j.
"Land van Teranga", van zat 06/07 - zat 13/07.  Reisgenoten hebben kinderen tussen 8 en 18j.
"Adembenemend Namibië", van zat 06/07 - vrij 19/07.  Je reist al zeker met tieners tussen 17 en 20j.

Bij "Lees meer" vind je alle verdere info!
 

Lees meer
7 december 2018

Reizen met kinderen naar Cambodja en Japan

We stellen je met trots 2 nieuwe en héél bijzondere reizen voor in het verre oosten.  "Authentiek Cambodja" met de werelderfgoed site van Angkor en "Ichi-go ichi-e" een te gekke reis met Vlaamse gids naar Japan.Beide reizen organiseren we tijdens de zomervakantie.  De reis naar Cambodja organiseren we ook tijdens de kerstvakantie!  Meer info vind je op de website of via prins@holapola.be.

5 februari 2019

Herfstvakantie: avontuurlijke reis in Jordanië

Jordanië is een van de mooiste landen die we ooit met de kinderen bezocht hebben!  Met Gids Murad wandel je door de wereldberoemde site van Petra, je logeert in ons eigen kamp in de Wadi Rum woestijn, je drijft in de Dode Zee en je spoelt alle zand af in de Rode Zee. "Op stap met de Bedoeïnen" is een topreis!  Je kan nog mee tijdens de herfstvakantie 2019!

19 maart 2019

Hola Pola Dreamteam 2019!

Als je een actieve reis met kinderen wil maken, ver van de begane paden, dan is een professionele en gepassioneerde gids super belangrijk.  Daarom dat we zoveel belang hechten aan ons team van gidsen.  Iedereen die ooit met Eugene, Helga, Muriëlle, Justin, Hung, Peter, Salua... en alle anderen op pad is geweest weet precies wat we bedoelen.  Stuk voor stuk boeiende persoonlijkheden, gedreven en met een heerlijk gevoel voor humor.  We nodigden hen dit jaar opnieuw uit tijdens ons Infoweekend, ze kwamen vanuit alle windstreken om kennis te maken én om families terug te zien. 

18 maart 2019

Herfst - Reis met onze Vlaamse gids door de Emiraten!

Tijdens de herfstvakantie kan je met gids Salua mee voor een wervelende reis door de Emiraten. Van de mooiste zandwoestijn tot fietsen op een F1-circuit, van dobberen op onze boot in Oman tot de hoogste torens van Dubai.  Een fantastische reis!  Meer info vind je hier.