De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

blog

23 mei 2022

We zoeken een enthousiast persoon die gek is op reizen!

Goesting om aan de slag te gaan bij De Prins van Hola Pola?

 

De Prins van Hola Pola is een buitenbeentje in de reiswereld.  We organiseren onze reizen namelijk voor 2 tot 4 gezinnen samen met kinderen van dezelfde leeftijd.  En dat willen we doen op de allerbeste manier. Omdat we kleinschalig zijn (en willen blijven), kunnen we van elk van onze reizen iets heel bijzonders maken.  Authenticiteit, comfort en passie staan in elke reis centraal. We werken ook enkel met mensen die het hart op de juiste plaats hebben en die er ongelooflijk veel 'goesting' in hebben.  

 

Veerle, Stéphanie & Tom vormen ons “basecamp”. Zij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een reisvoorstel ontvangt en dat alles tijdens een reis op wieltjes loopt. Zij staan ook dagelijks in contact met ons “dreamteam” van partners en gidsen in het buitenland. Het zijn stuk voor stuk bijzondere en inspirerende mensen, gepassioneerd én professioneel.

 

We zoeken toffe voltijdse versterking in ons “basecamp” (hoofdzakelijk) te Gent (deels Antwerpen) met onmiddellijke indiensttreding.

 

Lees meer
6 juni 2020

Bereikbaarheid Hola Pola basecamp

Hola Pola basecamp blijft voorlopig fysiek gesloten uit voorzorgsmaatregel tegen het coronavirus.
We zijn wel 7/7 beschikbaar via mail en telefoon. Bedankt voor het begrip!

Lees meer
6 juni 2020

Geen zorgen, wij volgen alles voor jullie op!

We doen er momenteel alles aan om volwaardige alternatieven aan te bieden voor de reizen die niet kunnen doorgaan tijdens de paasvakantie. We volgen hierbij de reisadviezen van de overheid uiterst nauwkeurig op. Wanneer er iets zou wijzigen aan de reizen tijdens de zomer dan zullen we jullie zelf contacteren. Het verdere verloop is moeilijk voorspelbaar, maar we kunnen jullie wel geruststellen dat we de situatie op de voet volgen. Laat ons maand per maand de situatie bekijken en niet vooruitlopen op de feiten. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

22 mei 2019

Tijdens de kerstvakantie naar Cambodja

We stellen je met trots 2 nieuwe en héél bijzondere reizen voor in het verre oosten.  "Authentiek Cambodja" met de werelderfgoed site van Angkor en "Ichi-go ichi-e" een te gekke reis met Vlaamse gids naar Japan.Beide reizen organiseren we tijdens de zomervakantie. De reis naar Cambodja organiseren we ook tijdens de kerstvakantie! Naar Japan kan je ook tijdens de paasvakantie meereizen. Meer info vind je op de website of via prins@holapola.be.

26 september 2019

KERST - Reis met onze Vlaamse gids door de Emiraten!

Tijdens de kerstvakantie kan je met gids Salua mee voor een wervelende reis door de Emiraten. Van de mooiste zandwoestijn tot fietsen op een F1-circuit, van dobberen op onze boot in Oman tot de hoogste torens van Dubai.  Een fantastische reis!  Meer info vind je hier.

6 januari 2021

“‘n Glimlag”

De Prins van Hola Pola ging afgelopen kerstvakantie voor jullie (veilig en met respect voor de maatregelen) op pad naar Namibië en kwam terug met dit geschenk. Dit gedichtje in het Afrikaans hing op aan de kassa in een klein supermarktje ver weg van de bewoonde wereld. Prachtig toch?
We wensen jullie een jaar met veel “glimlag”!

PS Voor meer info over de adembenemende reis naar Namibië, geef ons gerust een seintje!

17 september 2020

Balkan Winter Beauty

Wie op zoek is naar winterse taferelen kan met ons mee op een gloednieuw en uniek sneeuwavontuur tijdens de krokusvakantie: "Balkan Winter Beauty".
We trekken met een groep echte avonturiers naar Montenegro. Het land staat garant voor spectaculaire berglandschappen, rijke geschiedenis, pittoreske stadjes en een heerlijke keuken. We nemen jullie tijdens deze winterse actieve tocht mee naar magische plekken via vergeten paden. We stappen met sneeuwschoenen door stille wouden en langs prachtige besneeuwde heuvels en toppen. Nu en dan hebben we zicht op de Albanese Alpen. Onze intense maar prachtige tocht sluiten we af met 2 dagen ontspanning in een comfortabel SPA-resort. We beleven avonturen om nooit meer te vergeten!
Wie gaat mee met ons en durft het sneeuwpad als eerste te effenen voor latere groepen? Wij staan klaar via prins@holapola.be.

8 mei 2020

Challenge accepted!

We willen jullie bedanken voor de bemoedigende mailtjes en het begrip dat we van jullie mochten ontvangen. Het doet deugd te horen dat naast de onzekerheid het verlangen om te reizen blijft.
Ook onze gidsen, nu veraf,  genieten van jullie reacties op hun challenges via onze sociale media! Dank je wel hiervoor.
Daarnaast kregen we van jullie vaak de vraag naar reizen binnen België. Challenge accepted!

 

We zijn dan ook enorm trots dat we jullie 2 reizen in België mogen aanbieden, waar iedereen het gevoel gaat hebben écht op vakantie te zijn!

 

"Into the Wild d'Ardennen"
Peter en Armelle zorgen ditmaal voor een spannende mix van uitdagende activiteiten en spelen dichtbij huis. Jullie kennen hen als onze helden van het Hoge Noorden. We gaan klimmen, wandelen en leren heel veel bij over de natuur. Tijdens de dag verwonderen we ons over kleine dingen, 's avonds genieten we na met heerlijke maaltijden en een drankje. Dit is een mooie en actieve reis voor families die houden van de natuur.  Verrassend dichtbij en wie er geweest is, wil zeker terug...Meer info vind je via deze link.

 

"Vré wijs in Gent"
Laat je onderdompelen in de rebelse en creatieve stad Gent. Sympathieke Gentenaars nemen jullie mee voor een 'urban adventure': te voet, per fiets en met de kayak. Tijdens deze verrassende en actieve trip krijg je een mooi beeld van het échte Gent. Een supermooi avontuur!
Je vindt alles over deze driedaagse van Gent via deze link.

 

Heb je interesse in één van bovenstaande reizen? Geef ons dan snel een seintje via prins@holapola.be, first in first served. We weten dat sommigen onder jullie vandaag geen definitieve beslissing kunnen nemen omdat jullie ook antwoorden afwachten over de verre reizen. Daarom noteren we jullie in potlood. Geef aan welke reis en data jullie verkiezen. Eens we definitief weten hoe de zomer eruit ziet kan het allemaal snel gaan.

 

We kijken samen uit naar veel nieuwe avonturen.
Hou de moed erin.
Met avontuurlijke groeten!

Team Hola Pola

12 februari 2020

Nagenieten van onze schitterende Infodag!

Wat zijn we nog aan het nagenieten van onze héérlijke Infodag...
Vol energie zijn onze gidsen opnieuw naar hun geliefde land vertrokken. Een straf team van unieke mensen, waar we trots op zijn. Ze kijken al uit naar jullie komst!
Aan iedereen die erbij was, nog eens hartelijk bedankt!

Voor de paasvakantie zijn er nog enkele plekjes vrij. Heb je nog geen concrete plannen voor de zomer, we helpen jullie graag verder. En alle vluchten voor de kerstperiode zijn reeds gekend, ook hier maken we jullie graag een voorstel op. Geef ons een seintje via prins@holapola.be

18 augustus 2019

NIEUWE REIS: MYANMAR! PASEN EN ZOMER.

"Land van duizend pagodes", onze nieuwste reis naar Myanmar, tijden de paas- en zomervakantie!  Myanmar is voor velen het meest fotogenieke land dat ze ooit bezocht hebben. Tot voor kort was het vroegere Birma, een mysterieus boeddhistisch land dat niet echt toegankelijk was. Wij nemen je mee naar één van de laatste ongerepte parels in het Verre Oosten. Onze gids is de Vlaamse Tara, die het land door en door kent.  Ze dompelt je onder in de mystieke en mysterieuze sfeer van een fascinerend en authentiek land.
We hopen je op deze heel bijzondere reis te mogen verwelkomen.  Wij staan klaar via prins@holapola.be.

19 maart 2019

Hola Pola Dreamteam 2019!

Als je een actieve reis met kinderen wil maken, ver van de begane paden, dan is een professionele en gepassioneerde gids super belangrijk.  Daarom dat we zoveel belang hechten aan ons team van gidsen.  Iedereen die ooit met Eugene, Helga, Muriëlle, Justin, Hung, Peter, Salua... en alle anderen op pad is geweest weet precies wat we bedoelen.  Stuk voor stuk boeiende persoonlijkheden, gedreven en met een heerlijk gevoel voor humor.  We nodigden hen dit jaar opnieuw uit tijdens ons Infoweekend, ze kwamen vanuit alle windstreken om kennis te maken én om families terug te zien.