De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Blog

7 december 2018

Reis met onze Vlaamse gids door de Emiraten!

Tijdens de krokus- en paasvakantie kan je met gids Salua mee voor een wervelende reis door de Emiraten. Van de mooiste zandwoestijn tot fietsen op een F1-circuit, van dobberen op onze boot in Oman tot de hoogste torens van Dubai.  Een fantastische reis!  Meer info vind je hier.

7 december 2018

TEAM HOLA POLA

Team Hola Pola is opnieuw te gast in België op zat 19 en zon 20 jan 2019! Stuur ons even een mailtje aan prins@holapola.be en we bezorgen je alle details! 

7 december 2018

Reizen met kinderen naar Cambodja en Japan

We stellen je met trots 2 nieuwe en héél bijzondere reizen voor in het verre oosten.  "Authentiek Cambodja" met de werelderfgoed site van Angkor en "Ichi-go ichi-e" een te gekke reis met Vlaamse gids naar Japan.Beide reizen organiseren we tijdens de zomervakantie.  De reis naar Cambodja organiseren we ook tijdens de kerstvakantie!  Meer info vind je op de website of via prins@holapola.be.

7 december 2018

Avontuurlijke reis in Jordanië

Jordanië is een van de mooiste landen die we ooit bezocht hebben!  Met Gids Murad wandel je door de wereldberoemde site van Petra, je logeert in ons eigen kamp in de Wadi Rum woestijn, je drijft in de Dode Zee en je spoelt alle zand af in de Rode Zee. "Op stap met de Bedoeïnen" is een topreis!