De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Blog

19 maart 2019

Hola Pola Dreamteam 2019!

Als je een actieve reis met kinderen wil maken, ver van de begane paden, dan is een professionele en gepassioneerde gids super belangrijk.  Daarom dat we zoveel belang hechten aan ons team van gidsen.  Iedereen die ooit met Eugene, Helga, Muriëlle, Justin, Hung, Peter, Salua... en alle anderen op pad is geweest weet precies wat we bedoelen.  Stuk voor stuk boeiende persoonlijkheden, gedreven en met een heerlijk gevoel voor humor.  We nodigden hen dit jaar opnieuw uit tijdens ons Infoweekend, ze kwamen vanuit alle windstreken om kennis te maken én om families terug te zien. 

24 mei 2019

Zijn jullie fijne reisgenoten?

In juli kunnen nog enkele avonturiers mee:
"Die groot trek deur die bosveld van Suid-Afrika"
Van zat 06/07 - vrij 19/07. Reisgenoten zijn tss 17 en 20j.

"Terug in de tijd in Ethiopië"
Van maa 01/07 - don 11/07. Je reist al zeker met kinderen tss 10 en 18j.

"Land van Teranga" (Senegal)
Van zat 06/07 - zat 13/07 (tss 8 en 18j) of van 20/07-27/07 (tss 12 en 16).
 

Lees meer
22 mei 2019

Tijdens de kerstvakantie naar Cambodja

We stellen je met trots 2 nieuwe en héél bijzondere reizen voor in het verre oosten.  "Authentiek Cambodja" met de werelderfgoed site van Angkor en "Ichi-go ichi-e" een te gekke reis met Vlaamse gids naar Japan.Beide reizen organiseren we tijdens de zomervakantie. De reis naar Cambodja organiseren we ook tijdens de kerstvakantie! Naar Japan kan je ook tijdens de paasvakantie meereizen. Meer info vind je op de website of via prins@holapola.be.

18 maart 2019

Herfst - Reis met onze Vlaamse gids door de Emiraten!

Tijdens de herfstvakantie kan je met gids Salua mee voor een wervelende reis door de Emiraten. Van de mooiste zandwoestijn tot fietsen op een F1-circuit, van dobberen op onze boot in Oman tot de hoogste torens van Dubai.  Een fantastische reis!  Meer info vind je hier.