De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Wie ging al mee

Het was een hele toffe reis! We hebben zoveel gezien en gedaan. Salua was fantastisch, de groep was zo aangenaam en het land had zovele verrassingen! Een absolute aanrader. Absolute toppunten voor ons : springen van de rotsen in de wadi´s en de woestijn en fietsen op het F1-circuit! Bedankt voor alweer een topreis en tot de volgende.  

Fam Henne Emiraten

Superfijne reis in Peru gehad. Van het begin tot het einde volop genieten (ook de verlenging). Smaakt opnieuw naar meer reizen met jullie!  

Fam Van Pottelbergh Op stap met de Inca's (Peru)

De hele reis was een schitterende ervaring voor éénieder van onze familie!!! Dikke pluim voor de fantastische organisatie! Sénegal is echt het land van de Teranga!

Fam Renier Land van Teranga (Senegal)

We hebben een SCHITTERENDE reis hebben gemaakt. Costa Rica is een prachtig land met een overweldigende natuur, heel vriendelijke mensen, heel goed georganiseerd met super-toffe activiteiten voor jong en oud. Zowel de gids Gerardo als de chauffeur Ricardo waren beiden schitterende ambassadeurs voor hun land, die erg met hun gasten begaan waren en er 100% voor gingen om ons de beste vakantie ooit te bezorgen. Een reis om nooit meer te vergeten!! Dank aan de super organisatie van Hola Pola. Wij blijven fan van jullie betoverende formule.

Fam Carbonez Op avontuur in paradijselijk Costa Rica

Het was een geweldige reis, een van onze mooiste reizen ooit!!

Fam Claes Op stap met de Inca's (Peru)

Wij zijn net terug van Jordanië. Het was een fantastische reis! Alles was even geweldig, het land, het weer, de gids, het gezelschap, het eten,…We zijn heel blij dat we dit hebben gedaan. Bedankt voor de mooie organisatie. Echt een top reis die we aan iedereen zullen aanraden.

Fam Demeyere Op stap met de Bedoeïnen (Jordanië)

Het was een fantastische vakantie! Perfecte mix van cultuur, avontuur, rust, ... Zowel voor de kinderen als voor ons onvergetelijk! 

Fam Cauwe Maya Indianen in Mexico

Hallo! Dit was veruit de beste en mooiste reis van mijn leven! Ricardo en Gerardo zijn fantastisch.

Fam Van Kerkhove Op avontuur in paradijselijk Costa Rica

Het is echt een fantastische reis geweest. We hebben er heel erg van genoten!

Fam De Wachter Op ontdekking in het Noorden van Vietnam

Ondertussen zijn we al een tijdje terug van ons 5de Hola Pola avontuur.Ook dit was weer een superreis. Leuke, pittige wandelingen diep in de bergen van Montenegro, weg van het massa toerisme met 2 topgidsen. Verrassend mooie natuur: diepe canyons, hoge bergen, rotsen en “alpenweiden”... Als bekroning nog enkele dagen aan de kust om wat te bekomen van de stevige bergtochten. Laatste dag: de kers op de taart: met de speedboot op stap! Top, en ontzettend lekker gegeten aan het verlaten strandje.

Fam De Bakker Balkan Beauty

Beste Hola Pola, we zijn net terug van de Emiraten: een onvergetelijke reis, niet enkel door de ontdekking van deze boeiende staat, maar vooral door de schitterende begeleiding door Salua. Een parel van een gids: zoveel kennis, authenticiteit, zorgzaamheid en vrolijkheid. Proficiat voor deze prachtige reis.

Fam Moens Emiraten

Dit was de leukste reis ooit voor onze kinderen, ze vonden het super.  Ook voor ons is de reis heel goed verlopen, we kijken er zeker en vast naar uit om nog met jullie organisatie op reis te gaan.

Fam Coeman In het spoor van de rendieren

Terug in Belgie en stilaan aan het bekomen van ons avontuur in NY. Ik heb er weinig woorden: overweldigend ! awesome ! crazy ! Het was allemaal super, de ontvangst, de begeleiding van Patricia die ons de ins & outs van de stad heeft laten zien, het appartement, de rustige ligging, de view. Het dringt nu eigenlijk pas allemaal door... Wat een stad... Dikke merci aan jullie voor de organisatie die top was, aan Patricia die ons onmiddellijk thuis liet voelen en ons overstelpt heeft met insider info. We zijn speechless (en dat gebeurt niet vaak...).

Fam Bossuyt Home in New York

Alles top, zeer afwisselend, zwemmen bij leuke watervallen, bezoeken aan sites waren top. Murielle weet ook veel en boeide de kinderen over de historiek.  Ze is zeer professioneel en heeft goede contacten met de mensen van de lokale gemeenschappen waar we op bezoek gingen. Ze brengt een mooie boodschap, het klikte zeer goed met de kids.

Fam Schepens Mexico Etnico

Beste Hola Pola-team, wat een ervaring en wat een prachtig land! Onze super enthousiaste gids liet ons met uitgesproken passie de schoonheid van zijn land ervaren. We genoten met volle teugen van de prachtige natuur, de unieke activiteiten en leuke compagnie. Dankjewel!

Fam Van Den Berghe Adembenemend Namibië

Het was een fantastische reis ! Gids Johan heeft echt de mooiste locaties, wandelingen en hotels voor ons uitgezocht. Gevarieerde activiteiten, wandelingen met "mindblowing" views, lunches en diners op zeer unieke locaties. Het bezoek aan zijn Finca was heel hartelijk, het bezoek aan het schooltje dat hij mee heeft helpen uitbouwen was onvergetelijk !

Fam De Voldere Colombia

Het was een fantastische trip. Lycië heeft ons betoverd. Prachtige logies, super activiteiten, geweldige groep, maar vooral een top van de top gids.Koray heeft ons verwend, met zijn enthousiasme betoverd en ons de tijd van ons leven gegeven. Dank je hiervoor. 

Fam Meylemans Genieten langs bergen en baaien (Lycië)

De reis was helemaal top! Het was een feestje om met onze 4 kids samen deze mooie reis te mogen maken!

Fam Decuypere Authentiek Cambodja

Dit was één van mijn beste reizen ooit en de formule van Hola Pola waarbij de focus ligt op reizen met kinderen is wat mij betreft een voltreffer.

Fam Deschilder Mexico Corazon

Senegal : nooit gedacht dat het land ons & de kids zó zou raken: de grote glimlach van de vele lieve kinderen, de fiere, prachtig geklede vrouwen, tevreden met hun leven, de unieke natuur met de zo typische baobab boom, de geuren & de kleuren van de vissershaven, de variatie in activiteiten en steeds water nabij, en natuurlijk onder de authentieke eerlijke begeleiding van vrolijke Justin!

Fam Meert Land van Teranga (Senegal)

De activiteiten waren perfect, zowel actief voor ons zoontje en mezelf, als creatief voor ons dochtertje en mijn man. Hermie organiseert alles heel gemoedelijk zodat het niet overladen overkomt, maar toch was onze tijd heel intensief ingevuld. Ik vond dat perfect!

Fam Van Rossem Mythisch Gozo

Als we alle fantastische verhalen en ervaringen van Costa Rica willen neerschrijven dan hebben we minstens 100 pagina’s nodig! Het was op en top genieten zonder te moeten na te denken! BEDANKT HOLA POLA!! PURA VIDA!  

Fam Vandeursen Avontuur in paradijselijk Costa Rica

Beste Hola Pola Team, Dit 1001 nacht sprookje is ten einde… We hebben genoten als prinsen in het land der koningen! Een land met een oogverblindende ethnische diversiteit. Gevarieerde landschappen… woestijn, jungle, bergen en maanlandschap. Kleurrijke & gastvrije mensen, exotisch eten. Ruim aanbod aan godsdiensten en prachtige architectuur. Heilige koeien, kamelen en apen. De monumentale pracht van Agra. Incredible India: Namaste!  

Fam Jannsens, 19j Paleizen van de Maharadja's (India)

We zijn heel tevreden thuis gekomen van een heel boeiende reis, onze verlenging was ook echt top en een echte aanrader.  Eén ding staat al vast: we gaan nog mee met Hola Pola!!

Fam Smets Op ontdekking in het Noorden van Vietnam

Onze reis was ALWEER een schot in de roos met een schitterend programma, uitstekende gids en chauffeur, leuk gezelschap en dat alles in een prachtig land!

Fam Vlayen Paradijselijk Costa Rica

Peru was wonderlijk, verrassend, overweldigend en... vermoeiend. We hebben eigenlijk altijd geloofd dat niks onze Zuid-Afrika-reis van ruim drie jaar geleden nog kon overtreffen, maar Peru staat zeker mee op het bovenste schavotje. Het land, de mensen, de natuur, de geschiedenis, het eten... top. En prima georganiseerd en begeleid!

Fam Delaplace Op stap met de Inca's (Peru)

We hebben een heel leuke reis gehad waarvoor bijzonder dank! Fantastisch land, mooie landschappen, vriendelijke mensen, lekker eten, weidse natuur, leuke groep maar vooral een SUPERGIDS! Dikke proficiat aan Alfredo, altijd lachend , onvermoeibaar,  zo behulpzaam, enorm fier op zijn land (terecht!!). Kortom, weer een schitterende ervaring. Ik kijk al uit naar onze volgende reis bij jullie!

Fam Schepers Op stap met de Inca's (Peru)

Het was een fantastische reis, we hebben enorm genoten. Deze reis en de Costa Rica trip staat bij ons met stip bovenaan op het lijstje van jullie reizen! Hung is absoluut de beste, leukste en liefste gids die we al hadden. Zowel de kinderen als ikzelf zijn helemaal weg van hem

Fam Roche Op ontdekking in het Noorden van Vietnam

Het was een onvergetelijke super ervaring!! Gids Justin is ronduit schitterend! Dankzij hem zal Senegal voor eeuwig in ons hart blijven. We hebben nu al zin om terug te keren naar dat fantastische land met zijn fantastische positief ingestelde bevolking. Dank jullie wel voor de organisatie.

Naessens Land van Teranga (Senegal)

Onze reis is zeer goed verlopen.  We zijn verliefd geworden op Mexico! Zeer goeie, gevarieerde en gezellige hotels.  Ook de activiteiten waren zeer gevarieerd.  Elke dag was een verrassing.  Onze gids Francesca was schitterend.  Ze had enorm veel kennis, was heel llief, vriendelijk en behulpzaam. Door de goeie organisatie verlief ook alles heel vlot.

Fam Thys Maya Yucatan

Onze reis naar Ethiopie was super!! Echt een aanrader. We hebben er van genoten!  Heel hard bedankt voor de goede organisatie en de goede zorgen. 

Fam Fransen Ethiopië

We hebben een prachtige vakantie gehad, we hebben de reismicrobe helemaal te pakken.  Voor de kinderen ook zo fijn om zich te kunnen inleven in een andere cultuur, echt mooi wat jullie doen.  Ook voor de plaatselijke gidsen, ze kunnen hun droom dankzij jullie ook vervullen, echt knap.  Proficiat.

Fam Jaspers Senegal

We komen net terug uit Zuid-Afrika. ZOOOO FANTASTISCH. Om niet te vergeten en jarenlang na te genieten.

Fam Caris Die groot trek (Zuid-Afrika)

Graag wensen we jullie te bedanken voor de prachtige reis in Zuid Afrika! Back to the Real World ... één zijn met de natuur, je bent het in België niet meer gewoon. En, 2 weken geen GSM en WIFI en ipad’s ... FANTASTISCH toch! Grote appreciatie ook voor Gids Eugene ... TOP voor jong en oud!

Fam Van Camp Die groot trek (Zuid-Afrika)

Jullie hebben me de mooiste vakantie met kids en vrienden ooit bezorgd.  Super thanks ook aan gidsen Devin en Samantha!

Fam Peeters De Goede Hoop

We hebben een fantastisch verblijf achter de rug. In bijlage onze feedback en wat foto’s. We kijken uit naar een volgende reis met HOLA POLA!!

Fam Vrielynck Op avontuur in het noorden van Vietnam

De reis was fantastisch, we hebben er allemaal bijzonder van genoten, wat een prachtig land! Aan te raden aan iedereen, heb dat ook al gedaan:)  Veel groeten en tot de volgende reis!

Fam Roche Costa Rica

Wat zijn we verwonderd geweest over de blijdschap, de eenvoud en de openheid van de berbers. Ook deze keer konden wij zorgeloos reizen als ouder, alles tot in de puntjes georganiseerd. Abdellah neemt de reis perfect in handen, voelt de noden van elkeen subtiel aan. De trekking was pittig maar we zijn zo blij dat we dit samen beleefd hebben. Samen dansen, zingen en muziek maken met de berbers, we vergeten het nooit! Dank dank dank en tot de volgende!

Fam Van Hoorde Atlas Avontuur

Dank voor dit onvergetelijk avontuur met een schat van een gids, in een prachtig land, met heel lekker eten en originele activiteiten.

Fam Meert Die groot trek deur die bosveld

We hebben een geweldige reis naar Noorwegen achter de rug. Een heel leuk en gevarieerd programma in een schitterende omgeving met twee fantastische gidsen!

Fam De Meyer In het spoor van de rendieren

Ik kan alleen maar praten in superlatieven! Salua is een supergids!!! Het programma was uitstekend qua inhoud & afwisseling. Een reis om nooit meer te vergeten!

Fam Coene Emiraten, land van uitersten

Het was fantastisch ! De mooiste reis ooit volgens de kinderen. Ze zijn nog aan het zingen...

Fam De Splenter Senegal

Bedankt iedereen voor deze superreis !

Fam Schepers Winter Wonderland (IJsland)

Het is het hééééél goed geweest! De fietsdagen met Patricia vonden we het beste – ideaal om heel veel te zien in zo’n grote stad. Leuke stopplaatsen en restaurantjes. Eigenlijk niet te geloven dat dat kon, dat hadden we zelf niet klaargespeeld. Patricia heeft ook de gave om te zorgen dat iedereen in de groep zich goed voelt – goede voelsprieten en een luisterend oor. Het was een gezellige bende! We hebben ons echt goed geamuseerd! Ons appartement was top! Eigenlijk was het een goed idee om op een rustigere locatie te verblijven met een prachtig zicht op NY! Het was absoluut verrijkend!  

Fam Claessens Home in New York

Cesar en ik hebben een prachtige vakantie gehad, Cesar had gelijk aansluiting met alle kinderen en ik met de ouders. Super!   Het was wonderbaarlijk om te zien hoe de kinderen één voor één met z’n allen speelden, rekening met elkaar hielden, ongelofelijk. Cesar noemde het the GANG.   Ook onder de volwassene was er een super leuke sfeer, iedereen deed mee met alles en hield rekening met elkaar en elkaars kinderen. Altijd gezellig samen gegeten ook als er een apart diner was, echt top!   Dus een echte aanrader ! Wij kijken al uit naar onze volgende bestemming JAVA.

Fam Slee, 9j Op stap met de Berbers (Marokko)

't Was geweldig tof! Een aanrader !

Fam Debacker Costa Rica

Wij genoten weer van een fantastisch mooie reis...een ware cultuurshock!  In mijn top 5 van Hola Pola-reizen, krijgt deze de 1e plaats! Ben enorm blij de mysterieuze Hammer, Benna...volkeren te hebben ontmoet! Van zeer enthousiaste, nieuwsgierige kindjes tot de fiere, stoere mannen en gastvrije vrouwen ! We zaten als het ware midden in een documentaire van Discovery Channel, die ondertiteld werd door een fantastische gids!

Fam Rockele Zuiden van Ethiopië

Ik vond Gerardo een super gids! Zijn kennis van zijn land en de natuur is ongelooflijk. Dankzij hem hebben we ongelooflijk veel dieren kunnen bewonderen. Ik kon zijn humor ook wel appreciëren :-) Wanneer je iets nodig had, regelde hij dit steeds, wanneer hij zag dat er iets scheelde met de kids bijvoorbeeld, kwam hij ook altijd vragen wat er scheelde en of hij iets kon doen. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij hem. Een dikke pluim voor hem en ook een dikke pluim voor Henry, de buschauffeur! Super chauffeur waar de kids dol op waren! Ze gaven ons onvergetelijke herinneringen mee!

Fam MD, grootouders, ouders, 9 &13j Avontuur in paradijselijk Costa Rica

… boek de reis naar Senegal nooit als je eerste reis bij Hola Pola, ’t zal immers moeilijk zijn om deze te overtreffen...

Fam Droushoudt, 10, 14 & 17j Land van Teranga (Senegal)

GEWELDIG ! Ontzettend fijne gids, betrokken met de kinderen, aandacht voor iedereen en heel veel bagage over Atlas, … De maaltijden van Ibrahim waren heerlijk ! Gevarieerd en lekker.  Logies heel ok, prachtige locaties… Trekken door Atlas met spelletjes ’s avonds, muziek, zingen, voetballen, modderbad, … Alles wat geweldig…

Fam De Gieter, 16j & 12j Atlas Avontuur ( Marokko)

Dankzij vrienden leerden we Hola Pola kennen. Onze verwachtingen waren groot maar de realiteit was nog veel beter dan verwacht. Het enthousiasme van Tania, Eugene en Jochen was zeer aanstekelijk. De organisatie, de verblijven, het eten, de activiteiten waren subliem. Deze reis kan moeilijk overtroffen worden. Bedankt Hola Pola!

Fam Vandewalle, grootouders, ouders en jonge tieners Die groot trek deur die bosveld (Zuid-Afrika)

Het was voor ons een perfecte combinatie van natuur en cultuur, volledig op maat van onze kindjes. We hebben Hola Pola goed ingeschat en daar zijn we heel blij mee! Hartelijk dank om dit voor ons zo mooi te regelen!

Fam De Clerck - Cosijns, grootmoeder, ouders, 7 & 5j Op stap met de Berbers (Marokko)

Onze reis was wederom top! We hebben er heerlijk van genoten!! Gerardo was de perfecte gids. Ik ben er zeker van dat hij achter de schermen veel regelde, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Hij zorgde voor een vlot contact met iedereen, had oog voor iedereen, was vlot met de pubers en ouders (ik laat in het midden met wie het meeste geduld moest hebben)... De sfeer in de groep was erg fijn. Leuke mensen, waarbij er al heel snel een gemeenschappelijke dynamiek werd gevonden.    

Fam Janssens, 13 & 16j Op avontuur in paradijselijk Costa Rica

Zeer zeer goed!! Topgroep!! Zowel bij ouders als bij kinderen. De reunie ligt al vast.  Kim is echt super, een typische Hola Pola ambassadeur, zo begaan met iedereen, zeer betrokken bij iedereen inclusief de kinderen, probeert alles tot in de puntjes te regelen, soms té bezorgd of alles wel ok is terwijl het helemaal top is ;) Expect the unexpected!

Fam Cornelis, 10j, 13j & 14j Authentiek Cambodja

Deze vakantie in Egypte op de Dahabiya die jullie voor ons regelde was echt een topper !  Het was een super relaxe reis met voldoende cultuur en erg fijne ontmoetingen met de locale bevolking.  Net als de andere jaren was ook deze keer de interactie in de groep geweldig.  Op één of andere manier geeft een vakantie met andere gelijkgestemde families net dat tikkeltje meer vakantie-gevoel !  Een heel erg dikke merci !

Fam De Vel, 12 & 15j Terug in de tijd op de Nijl

We bevolen jullie al aan veel vrienden aan. We gaan heel graag opnieuw mee met hola pola volgende zomer.

Fam Van Rossem - Coppens, 4j, 7j & 9j Land van Teranga (Senegal)

We hebben een prachtige reis achter de rug. We genoten niet alleen  van de oude beschaving, maar werden, volgens Hola-Pola traditie, ondergedompeld in het dagelijks leven van de Egyptenaar langs de Nijl. (Dat is voor mij steeds de ontzettende meerwaarde). Voeg daarbij een bende leuke ouders, tieners/ jongvolwassenen en goede begeleiding, en je hebt het recept voor een fantastische reis.

Fam Vuerstaeck, 16j Terug in de tijd op de Nijl (Egypte)

Tijdens een bezoek aan een dorpje kwamen we een groep jongetjes tegen. Op de vraag van Basim of ze niet op school moesten zijn, was het antwoord: I gave myself a Holiday today. Onze jongens vonden dit hilarisch (en wij ook). We hebben de Egyptenaren ervaren als vriendelijke, gastvrije en trotse mensen.  

Fam Missoul, 9j, 11j & 13j Terug in de tijd op de Nijl (Egypte)

We hebben enorm genoten van deze reis door de Atlas en houden er prachtige herinneringen aan over. We denken met veel plezier terug aan de groep mensen die ons begeleid hebben en de ongelooflijke natuurpracht heeft een sterke indruk nagelaten. Het was de eerste keer dat we een dergelijke reis gemaakt hebben (met een tentenkamp) maar dit bleek supergoed mee te vallen.

Fam Dessers, 7 & 10j Op trektocht in de ongerepte Atlas (Marokko)

De accommodaties waren top en op stap met héél leuke reisgenoten. Veel ambiance! Alle activiteiten waren heel erg leuk. Zeer variërend ook. Snorkelen, springen in watervallen, raften, fietsen door de rijstvelden waren de toppers! Een zeer fijn contact met de gidsen. Echt top! Java staat op ons verlanglijstje!

Fam Huyghe, 13 en 15j Bali - Eiland van de Goden

De wandelingen waren adembenemend…zowel letterlijk als figuurlijk…sommige tochten waren behoorlijk pittig.  De overgang van avontuurlijk uitdagend naar avontuurlijk luxueus zit mooi in elkaar.

Waar zal ik beginnen...?  Nog nooit heeft een reis zo'n diepe indruk op mij gemaakt en heb toch al heel wat reiservaring.  IJsland heeft naar mijn mening de meest adembenemende natuur ter wereld. Het was een grensverleggende ervaring op verschillende punten. Hola Pola is een top organisatie, waar alles verzorgd is vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Dikke pluim en nogmaals dank voor deze unieke reis"

Fam Van Aken IJsland

Een zeer toffe, boeiende en indrukwekkende reis !

Fam Baert Zuiden van Ethiopië

Alles goed verlopen.  Prachtige reis en gids Helga zoals we haar kennen : super.

Fam Kint Paleizen van de Maharadja's

Een perfecte reis voor kinderen tussen 7 en 12j.  Zowel het bezoek aan Marrakech als de wandeltochten in de Atlas waren leuke activiteiten met een perfecte mix van cultuur, natuur en genieten.

Fam Segers Op stap met de Berbers

Hierbij onze feedback van onze geweldige reis naar Indië.  We waren werkelijk onder de indruk van het zeer goede reisprogramma en van gids Helga.  We hebben zoveel van haar geleerd.  Ook de kinderen waren zeer opgetogen van deze reis. Wij willen zeker nog eens terug naar Indië" 

Fam Goethals Raj & Taj

Wij hebben een prachtige reis naar Turkije beleefd.  Echt onvergetelijk !  Magnifieke streek, vriendelijke mensen, lekker eten, fantastische groep en de beste gids ever !  Kortom, we kijken al uit naar een volgend Hola Pola-avontuur!"

Fam Damen Lycië

Jannes heeft gisteren zonder stoppen enthousiaste anekdotes en ongelooflijke belevenissen aangehaald.  De reis was voor de kinderen en voor mij een ongelooflijke ervaring.  Nogmaals bedankt."

Fam Timmermans Trektocht in de ongerepte Atlas
Avontuurlijke reizen met kinderen Marokko

We hebben een geweldige reis gehad. Een beetje overrompelend zelfs.  De natuur, de activiteiten, de maaltijden, de verplaatsingen volgden elkaar perfect op.  Alles door Koen overgoten met zijn geweldige kennis van het land, de cultuur, het volk, de geschiedenis.  Ik wil jullie wederom bedanken voor de fantastische week die ik met mijn dochter mocht beleven en kijk al uit naar een volgende reis". 

Fam Trappeniers Estland

De reis van ons leven ! Pura Vida !  Vanaf aankomst tot vertrek was alles perfect geregeld.  We werden er direct volledig ingesmeten met de Canopy-tour, wat echt wel formidabel was want je bent direct volledig op verlof en met je zinnen in Costa Rica.  Vanaf moment één voelden we ons eerder begeleid door een goeie vriend dan door een gids.  Enfin, Costa Rica we'll be back !!"

Fam Tanghe Costa Rica

Wij hebben een superreis achter de rug.  Een ongelooflijke ervaring. Geen rustvakantie, maar een vakantie waar we onder de indruk waren van de cultuur, de natuur en het avontuur !! De Inca-sites, het wondermooie Andesgebergte en  als hoogtepunt een ongelooflijke trekking. Stapje voor stapje tot op 4650 m .... Ook het jungle avontuur was super.  TOP !! 

We waren helemaal in de wolken met deze reis.  Echt waar, wat een topper!!

Fam De Boeck Mexico Corazon

Bedankt voor een schitterende reis!

Fam Scheerlinck Balkan Beauty

Ik vond het de mooiste reis van mijn leven gewoon!! Waauw, dit was echt een unieke ervaring. Als mensen mij ernaar vragen dan blijf ik vertellen.De kinderen vergeten dit nooit meer, daar ben ik van overtuigd. Senegal zit voorgoed in ons hart!!

Fam Tailleu Land van Teranga (Senegal)

Het was FANTASTISCH! Peter en Armelle dragen deze reis volledig en doen dat met zoveel brio! Het zijn gewoon topgidsen, de motivatie druipt ervan af! Respect voor de mens en de natuur, en dat tussen al dat schoons : adembenemend !!!! Ze kennen enorm veel van de streek en kunnen dat op een heel toffe manier overbrengen. Eigenlijk is het moeilijk om in woorden uit te drukken wat we hebben meegemaakt. Het was absolute topklasse. Maar we mogen het niet teveel rondvertellen want dan gaat de magie van de plek verloren, en dat zou jammer zijn!

Fam De Prycker Noorwegen Avontuur

We zijn sinds gisteren terug uit Marokko en ik wilde je even laten weten dat we een fantastische reis achter de rug hebben. Onze gids was werkelijk top, evenals de rest van de equipe waarmee we rond getrokken zijn. Ook de kinderen zijn zeer enthousiast. De begeleiding, service, eten, uitleg etc. waren allemaal van hoog niveau. Bravo! 

Fam Verhagen Trektocht in de ongerepte Atlas

We vonden het een machtig toffe reis.  Het is zo’n reis die je nooit zult vergeten!

Fam Goethals Land van Teranga (Senegal)

Het was een absolute top-ervaring met een top-gids in top-gezelschap. Een reis om niet snel te vergeten.

Fam Maes Rock the Rockies

Onze reis naar Senegal was één om nooit meer te vergeten!

Fam Goemans Land van Teranga (Senegal)

Schitterende reis gehad! De trekking is éen van de ultieme hoogtepunten van de reis gebleken. Zal voor altijd op het netvlies gebrand blijven!

Fam Vandercruyssen Op stap met de Inca's (Peru)

We hebben alweer ongelofelijk genoten van deze Hola Pola reis! Hermine is een fantastische gids. Hoe zij de kinderen (én volwassenen) de hele week op sleeptouw nam is werkelijk bewonderenswaardig. Haar enthousiasme is zo aanstekelijk; ze doet haar job met hart en ziel. De reis is een hele leuke mix van actief buitenzijn enerzijds en creatief bezig zijn anderzijds. Een bijzonder leuke combinatie is dat. Het guesthouse was de ideale uitvalsbasis: charmant, kindvriendelijk, gezellig en gerund door een heel tof koppel. Het voelde er echt als thuis. Het afkicken kan nu beginnen...Met veel plezier tot op de open dagen in januari!

Fam Caluwe Mythisch Gozo

Het was een topper van een reis! Echt heel erg tof voor groot en klein!

Fam De Boeck Land van Teranga

We vinden de woorden niet om deze vakantie te beschrijven. Superlatieven komen tekort. Dit was een indrukwekkende vakantie in adembenemende lokaties met hartelijke mensen. Onvergetelijk op elk vlak. Op reis gaan in groep was nieuw voor ons en boezemde ons voordien wat angst in maar uiteindelijk geheel onterecht. Dank aan Hola Pola om ons deze kans te bieden. Dank aan Justin, de warmste mens op deze planeet.

Fam De Boever Land van Teranga

Een hele belevenis en een reis om nooit te vergeten!

Fam Egyed Land van Teranga (Senegal)

Beste Johan en co, het is FANTASTISCH geweest. Over de hele lijn. Hartelijke dank aan jullie hele team voor deze onvergetelijke reis. We hebben nog nooit met een organisatie gereisd die zo’n hoge kwaliteit levert en tegelijk de menselijke warmte zo koestert. Het was zo geruststellend om alles los te kunnen laten: we wisten op elk moment dat het allemaal uitstekend zou zijn (de uitzichten, de activiteiten, de accommodaties, het eten, de vliegtickets,...). Hartelijk bedankt daarvoor aan de hele Hola Pola-familie!

Van de Perre Die groot trek deur die bosveld

De reis naar Peru was top. Super locaties, super programma, super gids. Ook de groep was top!

Fam Viaene Op stap met de Inca’s

We vonden het geweldig: de lokatie, het eten, de organisatie en onze twee gidsen waren subliem ! Voor herhaling vatbaar!

Fam Coucke Noorwegen Avontuur

Wat ons betreft was deze reis een super ervaring die onze stoutste verwachtingen ver te boven ging.  Zowel qua gids, groep, landschap, dieren, lokale bevolking, culinair enz. was dit voor ons een topreis !  Het zal moeilijk zijn om deze reis in de toekomst te evenaren.

Fam Torbeyns Die groot trek deur die bosveld van Suid-Afrika

Het is alweer een supergeslaagde reis. Onze gids was weer een zeer toegewijde gemotiveerde gids die met hart en ziel zijn land liet zien, het programma was alweer geweldig gevarieerd, de verblijfplaatsen waren opnieuw pareltjes... Echt prachtig...

Fam Cornelis Op ontdekking in het Noorden van Vietnam

Nooit was het achterlaten van een land, een groep, een gids, een chauffeur zo moeilijk als de laatste 24 uur.Traantjes rolden over onze wangen. Dankjewel Hola Pola voor een beklijvende reis!

Fam Bogaert Adembenemend Namibie

Bedankt voor deze schitterende reis. Onze (klein)kinderen en wijzelf hebben er enorm van genoten.

Fam Strobbe Die groot trek deur die bosveld (Zuid-Afrika)

‘Fijne en leerrijke reis! Lekker en gezond eten, de drukte van Marrakech en de harmonieuze rust in de bergen wisselden elkaar af, veel inside-informatie over de cultuur van de Berbers. Onze gids Abdellah paste de wandelroutes aan aan de wensen van de groep. Wie blaren op de voeten had, kon op een muilezeltje zitten tijdens de wandeling.’

Fam Schevelenbos Op stap met de Berbers

Adembenemend Namibië, een titel die geheel gepast gekozen is. We zijn het binnen ons gezin unaniem eens: deze reis was adembenemend. Vanaf het ogenblik dat we voet aan Namibische grond hebben gezet en voor het eerst mochten kennismaken met onze vaste gids Gerson en de chauffeur Vivian die ons veilig doorheen het steeds weer veranderende Namibische landschap hebben geloodst. Het contact met de andere gezinnen zat onmiddellijk goed en dankzij de top begeleiding van Gerson hebben we de tijd van ons leven beleefd in dit wondermooie land met zijn gastvrije bevolking. De diversiteit van natuurpracht zijn onbeschrijfelijk mooi, de kleurrijke zonsopkomst en zonsondergang waren dagdagelijks weer net een tikkeltje anders in elk landschap dat we vertoefden, de natuurpracht, diversiteit van de landschappen, de ECHTE stilte, de ECHTE duisternis van de nacht met een prachtige sterrenhemel, vergezichten zonder enig teken van hectisch leven… wauw!!! 14 Dagen lang zijn we van de ene verbazing in de andere gevallen, kortom een onvergetelijke reis. Top organisatie van Hola Pola, een echte aanrader voor iedereen die van een beetje avontuur houd samen met het gezin. Wij hebben dit gesmaakt en kijken nu alvast uit naar meer!

Fam Deckx, 10 &12j Adembenemend Namibië

Ik ben blij dat ik deze reis gedaan heb met mijn gezin. Een echte aanrader ! Helga is een pareltje van een gids.  Haar passie heeft ons erg geïnspireerd.  We wilden nog eens van harte danken voor de onvergetelijke, unieke en verrassende ontdekking van de fantastische natuur, cultuur en verschillende bevolkingsgroepen in India!    

Fam Mortelmans Paleizen van de Maharadja's

Moeilijk om zich terug in het gewone leven te gooien na zo een fantastische reis. Ik kan werkelijk niets bedenken dat een punt van kritiek zou zijn. Alles was gewoon perfect: super gids met super medereizigers en alles tot in de puntjes geregeld.

Fam Heyvaert Die groot trek (Zuid-Afrika)

Beste Hola Pola-team, we beleefden een fantastische tijd in Mexico. Goede combinatie van cultuur, archeologie, natuur, sport en ook leuke stadsbezoeken. De locaties die je voor ons koos, gaven ons echt voeling met het locale leven ginds. Dankjewel! Het was voor ons een echte verrijking om Mexico op deze manier te beleven.

Fam Van den Berghe Mexico Corazon

We hebben echt genoten van de reis, we vonden het een ideale combinatie: de drukte in Marrakesh, de stilte van de bergen. Ook het verblijf erna in Essaouira was zeer goed, dank je wel voor deze tip! Jullie werken er met zeer fijne mensen samen: de gidsen, de kok, de chauffeur: allen even vriendelijk en hartelijk naar ons toe. Ik was hiervan onder de indruk!

Fam De Voldere Op stap met de Berbers (Marokko)

Het was simpelweg een fantastische reis!

Fam Brossé Op stap met de Berbers (Marokko)

We hebben ongelooflijk genoten van deze reis, jullie bieden een erg goed uitgebalanceerd evenwicht tussen contact met de lokale bevolking, lokale instellingen (weeshuis, lagere school, ...)  en een vakantie-gevoel waar een westers publiek toch enigszins op rekent... Ongetwijfeld tot later wanneer we een volgende reis boeken via jullie.

Fam Verelst Land van Teranga (Senegal)

Sawubona!! De reis was subliem... Wij hebben van de eerste tot de laatste dag genoten van het prachtige land Zuid-Afrika.  De sfeer, de mensen, het gezelschap, alles was zoals we hadden gehoopt, zelfs meer!  Wij willen jullie ook alvast feliciteren omdat jullie zulke mooie reizen organiseren.  Wij gaan zeker nog met jullie op een of andere avontuur gaan.

Fam Meeus Die groot trek deur die bosveld van Suid-Afrika

We hebben het met ons allen FANTASTISCH gevonden. Dat doen we nog zo'n Prinsenreis!

Fam Baeten Kanoweekend in Frans Vlaanderen

We zijn terug van onze ontdekking van Noord-Vietnam.Het was eens te meer een onvergetelijke reis, tot in de puntjes perfect georganiseerd zodat wij zorgeloos konden genieten van alle nieuwe ervaringen.En gids Tien doet zijn job uitstekend: een en al betrokkenheid, vol overgave om ons het authentieke deel van het leven in Vietnam te tonen. Kortom, we hebben volop genoten en kunnen er weer eventjes mee verder.

Fam Gielen Vietnam

Appartement top locatie!!!!!!!!! We waren precies echte New Yorkers. Dikke proficiat hiervoor.

Fam Demanet Home in New York

De reis was geweldig.  Absoluut een van de mooiste (zoniet de mooiste) die we al gedaan hebben!

Fam Dillen Land van Teranga (Senegal)

De kinderen geraken niet uitverteld.  Ze deden onvergetelijke indrukken op.  Ook voor mij is dit een nooit te vergeten ervaring

Fam Timmermans Senegal

Net terug van Zuid-Afrika en het jeukt al terug. Ik denk dat ik voor iedereen mag spreken als ik zeg dat het GEWELDIG was. Dat we er echt van genoten hebben en dat we mogen slapen/leven/wandelen/ontdekken hebben op magische plekjes. Het eten was VOORTREFFELIJK, wat betreft de overnachtingen had iedereen wel zijn voorkeur. Qua wild hebben we ALLES van LETTERLIJK RAAK-afstand mogen meemaken. Adembenemende zichten en locaties. Het was een droomvakantie!

Fam Logghe Die groot trek (Zuid-Afrika)

We vinden niet de juiste woorden om deze geweldige ervaring  te vertellen…. De wauw momenten volgden elkaar op. Het was een superreis in het kwadraat dankzij jullie team, Tania en Eugène. Onvergetelijk. Jullie zijn echt goed bezig:)

Fam Wartel Zuid-Afrika

De kennismaking met de Afrikaanse Zulu-cultuur en de prachtige natuur hebben een grote indruk nagelaten. We zullen de herinneringen aan deze reis nog lang koesteren.

Fam Van De Velde Die groot trek (Zuid-Afrika)

Ik wil jullie bedanken voor de mooie reis. Ik ben vooral ook heel blij dat mijn twee zonen er zo van genoten hebben want het is niet simpel om een leuke vakantie te organiseren voor superkritische adolescenten. Voor hen was het gezelschap nog belangrijker dan voor ons, volwassenen. Ze hebben ook inzage gekregen in een heel andere leefwereld, de levensvreugde van de Senegalezen mogen ervaren ondanks de moeilijke leefomstandigheden.

Fam Balcaen Land van Teranga

We hebben een geweldige reis naar Noorwegen achter de rug. Een heel leuk en gevarieerd programma in een schitterende omgeving met twee fantastische gidsen!

Fam De Meyer In het spoor van de rendieren

Wij zijn sprakeloos aan het nagenieten ! Een onvergetelijk avontuur. Met goesting naar meer !!

Fam Pinnoo Mythisch Gozo

Schitterende reis. Je zei dat het fantastisch zou zijn, en dat was het! Beste gids die we ooit gehad hebben.

Fam Ruysschaert Emiraten

Perfecte reis gehad.  Van A tot Z top.  Prachtige momenten beleefd, goede afwisseling, mooi opgesteld programma.  Leuke groep, goed match van de mensen/leeftijden en leuke vriendschappen aan overgehouden.  Super formule !

Van den Wouwer Land van Teranga

Bedankt voor de super reis. Op naar de volgende:)

Fam Stas Land van Teranga, Senegal

Justin is een heel attente gids. We hebben de indruk dat hij goed aanvoelde wat er leefde in de groep en dat hij hier goed op inspeelde. Ook zijn contacten met lokale bevolking waren mooi om te zien. Hij zorgt voor verbinding.

Fam Bakelants, 6j, 7j & 9j Land van Teranga (Senegal)

We hebben allemaal van begin tot eind ongelooflijk genoten van de reis.  Beide riads in Marrakech waren wondermooi.  Het logement in de bergen was heel authentiek.  Schitterende reisformule op het tempo van de kinderen.  Ook als volwassenen hebben we heel veel bijgeleerd van de Marokkaanse en Berber cultuur.  Ahmed was een fantastische gids.  Het hele concept heeft ons heel erg aangesproken, dit smaakt zeker naar meer !" 

Fam De Caluwe Op stap met de Berbers

Super !!!

Fam Beel Zuid-Afrika
avontuurlijke gezinsvakantie Zuid-Afrika

Wat is het moeilijk om onze reis in een paar zinnen samen te vatten… Gids Murielle toont je met zoveel enthousiasme het échte Mexico! Dit was voor ons een topreis met zorgvuldig uitgekozen logies, leuke contacten met de inheemse bevolking, interessante cultuur en geschiedenis, betoverende natuur, avontuurlijke én relaxerende activiteiten… Kortom, een superleuke reis vol afwisseling met een fantastische groep én gids!

Fam Vervoort,16j Mexico Mágico

Onze Trek deur die bosveld was geweldig: super gids, geweldige groep, toffe verblijven, lekker eten, afwisselende activiteiten, perfecte organisatie, enz.  Wij hebben genoten van elk moment.  Het was onze eerste reis met Hola Pola, maar zeker niet onze laatste!

Fam Arits, 15 & 17j Die groot trek deur die bosveld (Zuid-Afrika)

De formule om met lokale gidsen te werken en dus diep contact met lokale bevolking te kunnen hebben, spreekt ons erg aan. Je komt op plaatsen waar je zelf niet direct geraakt. Ook het reizen in groep bevalt ons en de kinderen heel erg. We hebben nu al 2 keer een topreis gehad dus we kunnen alleen maar positief zijn.

Fam Grevendonk, 15j & 12j Java, groene regenwouden en blauwe lava

Gerardo doet dit uitstekend.   Hij heeft ons onvermoeid zijn land, de prachtige fauna en flora getoond.  Hij is heel duidelijk in zijn communicatie, alles is netjes geregeld, probleempjes werden door hem efficiënt en tijdig opgelost, hij voelt het gezelschap goed aan en speelt daarop in op een zeer persoonlijke manier met de nodig humor.   Het contact was zeer goed met Gerardo.   Ook het contact met Henry was zeer goed.  Henry is een zeer goede chauffeur waar je je veilig bij voelt.  Ondanks de taalbarriere had iedereen een goed contact met hem, de jongste kinderen zelfs het meest.  Hij had precies een fanclub opgebouwd.   Big thx to Gerardo and Henry for the great vacation!!!  

Fam Heldens-Verhaege, 11j, 19j & 22j Op avontuur in paradijselijk Costa Rica

Onvergetelijke reis in Ladakh achter de rug. Onze kids waren super enthousiast in dit mooie land, mede dankzij onze fantastische gids Stobi en chauffeur Gyal.

Fam Lauwers, 14j Op stap in Little Tibet (India)

Alle activiteiten waren perfect aangepast aan de leeftijd en het niveau van ons gezin.  We kunnen er geen enkele uit halen die we ‘wat minder’ vonden.  We gingen van de ene ‘kick’ naar de andere. En ook hier weer speelde Vlatko een goede rol, om iedereen enthousiast te maken, met de nodige empathie. Wat vond je van de gids? Hoe was het contact? Perfect ! Empathisch, enthousiast, open, grappig, discreet, deel van de groep, gaf nooit de indruk dat het hem teveel was, trots op zijn land, geïnteresseerd in ons allemaal,...  Kortom, de beste ambassadeur van Hola Pola.

Fam Walgrave, 13 -14 & 16j Balkan Beauty (Montenegro)

Het is niet goedkoop maar je krijgt er een rijkelijk gevuld programma met speciale activiteiten en een uitstekende begeleiding voor in de plaats. We hadden een zorgeloze, boeiende reis waar we nog lang van zullen nagenieten.

Fam Lerno, 15j, 17j & 19j Ichi-go ichi-e (Japan)

Jolan (en wij ook) missen Nick nog steeds! Wat een lieve, warme en zorgzame man (maar ook kordaat)! Je merkt in alles wat Nick doet dat hij je wil laten genieten van zijn prachtige land, van de mooie mensen, de dieren en het lekkere eten. We zullen altijd onthouden hoe hij ons warm aansprak met de woorden ‘Lieve mensen’ om onze aandacht te krijgen en ook zijn gulle lach, zijn humor en zijn zin voor detail (met de kousen ;-)). En voor alle duidelijkheid, lieve Nick, Tom en Stephanie: we hebben die glimlach van op de reis heel de tijd gehad en die komt na een paar weken werken en terug school regelmatig terug, vooral bij het bekijken van de foto’s of als we Jolan ’s avonds ‘Lekker slaap’ wensen. Met Nick kon je tot tranen toe hard lachen, maar evengoed mee geëmotioneerd raken bij zijn pakkende en eerlijke verhalen over politiek en zijn persoonlijk leven of bij het afscheid. Nick probeerde op elke vraag, hoe klein ook, een passend antwoord te geven. De formule om enkele gezinnen samen te brengen en erg kindgerichte vakanties aan te bieden is zo een meerwaarde! Bovendien is het programma mooi gebalanceerd: er is steeds iets te doen zonder een overvol programma. Het blijft genieten! En: wanneer je dergelijke reis zelf wil organiseren, zie je gewoon veel minder en is het een stuk moeilijker om in contact te komen met de lokale bevolking. Het streven om alle reisgenoten te laten genieten en een glimlach op hun gezicht te laten verschijnen, is hoe vakantie steeds zou moeten zijn! Ngiyabonga kakhulu! Baie dankie aan de Prins van Hola Pola!  

Fam Sergooris, 9j Die groot trek deur die bosveld (Zuid-Afrika)

Fantastisch! Gids Omar heeft ons veel leuke en grappige momenten bezorgd! Altijd beschikbaar, rustig, de groep aanvoelend, respect voor het hele team… Hij werd ook uitgedaagd door de tieners uit de groep( Marokkaanse straattaal, eindeloos voetballen…)  en hij ging daar heel fijn mee om! De tweede gids Said was stiller, rustig, veel meer op de achtergrond. Hij vulde heel goed aan. Maaltijden top! Wat deze mensen op tafel toveren in deze basissituatie. Proficiat! Wandelen, rustpauzes, voetbal, zwemmen, eten… het was perfect afgewisseld zo. Eigenlijk vulde de groep de activiteiten spontaan in. En het team zorgde ook voor muziek, zang. En natuurlijk de eindeloze voetbalmatches Marokko – België.  Ook de stadstocht was top!  

Fam Everaert-De Burggrave, 14j, 16j & 19j Atlas Avontuur ( Marokko)

In 1 woord GEWELDIG: top gids & flexibel, mooi en gevarieerd programma, leuke groep/sfeer

Fam Van Gysegem, 11j Land van Teranga (Senegal)

alles was super super super!

Fam Keuppens, 18 & 21j Emiraten - land van uitersten

We waren enorm verrast door de Prins van Hola Pola aanpak waar echt supertoffe activiteiten voor de kids waren, ook in de kleinere dingen: insectentocht, voetsporen zoeken en afdruk maken met plaaster, gaan vissen met Eugene, zelf vuur maken en worstenbroodjes bakken, een vlot bouwen, met de banden door de rivier, waterspelletjes.. We hadden het zelf niet beter kunnen bedenken! Er was geen enkele activiteit die we minder leuk vonden en hebben van alles genoten. Ook de opbouw van de reis was ideaal!

Fam Schoenaerts, 9j & 11j Die groot trek deur die bosveld (Zuid-Afrika)

wij hebben echt een fantastische reis gehad in Jordanië. Een van de chiqueste reizen die we ooit met de kinderen hebben gedaan. Heel afwisselend van cultuur-natuur, maar ook van accommodatie (en lekker eten).  De organisatie was top. Murad was een hele toffe gids, die enorm veel weet. En de groep was heel fijn. Kortom, wij hebben heel hard genoten en kijken al uit naar onze volgende reizen met jullie.

Fam T, 8, 11, en 14j Op stap met de Bedoeïenen (Jordanië)

We hebben erg genoten van onze vakantie!  Het was allemaal zeer goed geregeld. Ook héél tevreden met onze gids Gerardo, een absolute meerwaarde !

Fam Schroons Costa Rica

Eugene is een fantastische gids! Zijn voortreffelijke organisatie en aanstekelijk enthousiasme maakten dit echt tot een droomreis.  We hebben Zuid-Afrika niet alleen bereisd, maar echt beleefd.  

Fam Vermander, 7j & 10j Die groot trek deur die bosveld (Zuid-Afrika)

Dit was alweer een toppertje !

Fam De Kempeneer In de sporen van de woestijnvos
Actieve vakantie met kinderen Marokko

Wij hebben een super leuke ervaring achter de rug. Zowel de kids als wijzelf zijn zeer enthousiast. We zullen er nog lang van nagenieten !

Fam Corne Die groot trek (Zuid-Afrika)

Beste Hola Pola mensen, ik blijf maar zoeken naar superlatieven om deze feedback neer te schrijven… We zijn smoorverliefd geworden én op Senegal én op Justin (een ware Hola Pola ambassadeur trouwens)! Deze reis heeft onze verwachtingen zwaar overtroffen en ik blijf maar denken aan de geuren en kleuren van daar. Dit was een vakantie die ons gezin tot in onze ziel en hart geraakt heeft. Bedankt!!

Fam Waegenaer Land van Teranga, Senegal

  Murad… die man is niet te beschijven, straalt rust uit, heel erg open en geen onderwerp gaat hij uit de weg. Zalige mani Murad is een fantastische gids, begaan met iedereen, enthousiast, weet veel, bezorgd, …Alweer een hola pola diamantje. Zalig… setting, eten, gezelschap, begeleiding…  

Fam Cornelis, 11j, 13j & 15j Op stap met de Bedoeïenen (Jordanië)

Wij hebben een onvergetelijke reis achter de rug met een heel leuk gezelschap.  Eugene was een fantastische gids die zeer goed kon omgaan met de kinderen en hen veel heeft geleerd, maar ook heel veel plezier met hen heeft gemaakt.  Een prachtige mix"

Fam Vorlat De Goede Hoop

We hebben een heerlijke reis gehad.  Alles was goed, de kinderen hebben genoten.  De schattenjacht vonden ze geweldig! Ik vond het eerste hotel het leukste omdat het zo klein was en zeer persoonlijk.  De kampeerlocatie was super.  De gids was ook erg goed.  Al met al een succes.  Ik kan het iedereen aanraden

Fam Roche Schattenjacht in Cappadocië

We hebben een prachtige reis achter de rug, in een fantastisch gezelschap en met een héél bekwame gids ! We sturen je nog enkele foto's door van een van de kinderen bij de Dalai Lama. Waar een Hola Pola reis allemaal toe kan leiden..."

Fam Castille Ladakh

Heel kort samengevat : onze reis was absoluut perfect en zal voor ons en de kinderen een herinnering voor het leven blijven !!!  Proficiat aan het ganse team daar !!!" 

Fam Van Hecke Mexico, Wonderlijk Yucatan

Het was onbeschrijfelijk, super fantastisch. Dikke pluim daarvoor!

Fam Deboom Estland

Bedankt Hola Pola voor alweer een mooi avontuur.  Op pad gaan met Helga als gids is de absolute top. Ons gezin is een mooi avontuur rijker en er zullen er ongetwijfeld nog volgen. Deze manier van reizen is echt ons ding en werkt verslavend. Net thuis en we dromen al van een volgende bestemming. Jullie zorgen er telkens weer voor dat op reis gaan met een groep onbekenden uitdraait naar een reis met nieuwe vrienden. Dikke merci!

Fam De Kempeneer Paleizen van de Maharadja's

Wij hebben absoluut een super reis gehad!! Het programma was zeer leuk, relax en geen stress maar toch énorm veel gedaan en gezien. De lodges mooi, idyllisch en luxueus en begeleiding fantastisch. Het moet wel gezegd: Justin maakt deze reis tot was ze is en zonder Justin zou het niet dezelfde reis zijn. Hij is altijd even goedgezind en vrolijk, en weet de kinderen als geen ander enthousiast te maken en op zijn hand te krijgen. Zijn oneliners en liedjes worden nu nog steeds afgedreund terwijl we al een week terug thuis zijn. Hij stelt altijd de kinderen op de eerste plaats en niets is hem teveel, Justin is top!!

Fam Janssens Land van Teranga (Senegal)

Het was werkelijk fenomenaal. We zijn een grote fan, zowel van het land, als jullie organisatie als de begeleiding.

Fam Vervoort Land van Teranga

Wij hebben een fantastische reis achter de rug. Dit smaakt naar meer!

Fam Paulussen Op ontdekking in het Noorden van Vietnam

Wij vonden de vakantie super! We hebben er met heel ons gezin ongelooflijk van genoten, het was op alle vlakken echt een fantastische vakantie.

Fam Stulens Noorden van Vietnam

Wij hebben er enorm van genoten, het was een schitterende ervaring!

Fam Sepot Terug in de tijd in Ethiopië

De reis was meer dan geslaagd! Canada is ongelofelijk mooi... Onze gids Laurence is een fantastische gids en een zeer inspirerend persoon! Tot de volgende reis !

Fam Van Den Berghe Rock the Rockies

In 1 woord: geweldig!! Moeilijk te bedenken hoe dit nog beter zou kunnen.

Fam van Bladeren Die groot trek deur die bosveld

Een mooie foto van een hele fijne reis. Hartelijk dank!

Fam Gotink Mexico Corazon

We hebben een schitterende reis gehad! Ook de kinderen waren heel enthousiast en vonden het de beste reis ever :)

Fam Baelde Mexico Corazon

We vonden het een topreis! Bedankt voor deze geweldige ervaring.

Fam Beukelaers Die groot trek deur die bosveld

Wij hadden een memorabele reis, waar we nog lang gaan van nagenieten!

Fam Ghijsels Op stap met de bedoeïenen (Jordanië)

We zijn heel erg tevreden en enthousiast over de reis. We hebben echt de uitersten beleefd op een intense, maar toch ontspannen manier. Een succesformule !

Fam Bouwen Emiraten, land van uitersten

We zijn nog volop aan het nagenieten van een schitterende reis naar Costa Rica! We hebben genoten van begin tot einde. Jullie zijn een schitterend reisbureau.  Op naar de volgende reis!

Fam Haentjens Op avontuur in paradijselijk Costa Rica

Beste Team Hola Pola, het mooie Zuid Afrika ontdekken op een Hola Pola reis was in één woord AMAZING! Wij hebben genoten van elke seconde! 

Fam Speltincx Die groot trek deur die bosveld

Prachtige reis met een absolute topgids. Verblijfplekken waren stuk voor stuk prachtlocaties, activiteiten top!  Een absolute aanrader!

Fam De Clercq Verrassend Estland

We hebben een fantastische tijd gehad in Montenegro. Een prachtig land. We zijn opnieuw heel tevreden!

Fam Geenen Balkan Beauty

Konnichiwa Johan & Hola Pola Team, onze ichi-go ichi-e reis was letterlijk een “once-in-a-lifetime experience”, uniek in alle opzichten. Een gevarieerde & boeiende ontdekkingsreis in het authentieke & westerse Japan. Weeral TOP georganiseerd! Herinneringen die echt blijven hangen. Bijzonder moeilijk om afscheid te nemen van deze mooie tijd. Arigato!

Fam Janssens Ichi-go ichi-e (Japan)

Het was een onvergetelijke reis met een onvergetelijke gids!

Fam Schelstraete Ichi-go ichi-e

Wij hebben onze Hola Pola ervaring alweer uitgebreid! Met een toffe bende nieuwe vrienden, met leuke ervaringen, veel gelach en plezier.....Bij de vijfde reis zou je al eens gaan denken dat het toch een keer zal tegenvallen maar niets is minder waar...... we hebben opnieuw gekregen wat we verwacht hadden......en het is een echte luxe om zonder zakgeld te moeten rondlopen......alles was weer goed geregeld. Bedankt Hola Pola team x

Fam de Lathouwer Mythisch Gozo

Natuur & Avontuur. Aap & Ara. Kikker & Krokodil. Hoog in de bomen, op het land & in de zee. Nature Natures.Green, Greener, Greenest. Uniek & Authentiek. ¡Pura Vida! Super Service. Super Safe & toch was Corona even weg in ons hoofd.   Zo hebben wij onze fantastische reis in Costa Rica ervaren. Een echte aanrader!  

Fam Janssens - Van San Op avontuur in paradijselijk Costa Rica

“Sinds onze kinderen nog klein waren, reizen we al met Hola Pola. Voor ons was dat een prachtige manier om onze eigen zin voor avontuurlijk en ontdekkend reizen te combineren met een veilige en leerrijke omgeving voor onze kinderen. Nu hebben we gezien hoe Hola Pola eigenlijk is meegegroeid met onze kinderen en hoe we een prachtige reis hebben kunnen beleven met een groep adolescenten/jong-volwassenen en een programma dat ook aan hen is aangepast.”

We kijken allemaal terug op een schitterende vakantie. De reis was super goed georganiseerd, fantastische en heel sympathieke gids, lekker eten, toffe groep, wondermooie hikes enz.

Fam Vandebeek Canada
Avontuurlijke reizen met kinderen Canada

Namaste Hola Pola crew, dankzij jullie fantastische organisatie hebben we het aangedurfd om naar India te reizen.  En hoe gelukkig zijn wij om deze ervaring te hebben genoten. Het is meer dan een reis.  Het is een levensles die we gekregen hebben en inzicht dat we verworven hebben.  De schoonheid van de vuilheid, het geluk van de armoede, het contrast tussen arm en rijk, de rijkdom van hun cultuur, het met fierheid dragen van je kaste-identiteit, het vredevol samenleven van alle religies, het respect voor de natuur en hun sympathieke houding t.o.v. de Westerlingen.  We hebben ontzettend genoten van de goede gesprekken die 's avonds volgden bij lekker eten in fantastische hotels.  Oases van rust, veilige havens van een ongekende schoonheid. Het was een voorrecht dit te beleven. Onze gids heeft een enorme kennis van de geschiedenis van zijn land en de hedendaagse context, de ideale man om ons te begeleiden. Een reis die ons gezin voor het leven verbindt met elkaar, maar ook met de mede-reizigers!

Fam Wouters Raj & Taj, India

Mexico Corazon is er eentje die echt beklijft en die we in het hart hebben gesloten. Eenentwintig dagen ondergedompeld worden in een voor ons helemaal nieuwe wereld was een eye-opener, ook voor onze 3 tieners. Mexico is echt een verbazend land. Organisatie was top. Met Elias als gids leerden we het land in zijn vele facetten kennen en dat op een zeer aangename en veilige manier.

Fam Tournoy Mexico Corazon

Rasjasthan was een van onze mooiste reizen! Stuk voor stuk mooie logies en telkens in een andere sfeer (woestijn, koloniaal, koninklijk, jungle, luxueus). Programma zat zeer goed in elkaar met heel wat afwisseling. Gids Helga was opnieuw super! Ongelooflijk hoe goed het klikte tussen zowel de volwassenen als de kinderen.

Fam Kesteloot Paleizen van de Maharadja's (India)

De reis was alweer een schot in de roos! Het was een fantastisch leuke ervaring, we hebben heel veel gelachen ook, maar bovenal slaagde Justin er in ons een aantal authentieke momenten voor te schotelen. Justin is top, een warme humoristische joviale kerel met een warm hart voor zijn land en haar bezoekers.

Fam Vlayen Land van Teranga

We hebben een fantastische reis achter de rug.  Zowel ikzelf als de kindjes hebben er enorm van genoten.  Het zat super goed in elkaar, we hebben super veel gezien en alles was perfect geregeld. Justin is de perfecte gids. Ik ga zeker nog mee met jullie!

Fam Ver Eecke Senegal

We zijn - ook na 4 dagen - nog altijd aan het bekomen van alle indrukken van deze fantastische reis. We zijn terecht gekomen in een heel andere wereld, met vriendelijke en authentieke mensen, die een diepe indruk op ons hebben gemaakt en die ons nog een leven lang zullen bijblijven.

Fam Wauman Terug in de tijd in Ethiopië

Onze eerste Hola Pola ervaring "Op stap met de Inca’s" was een fantastische ervaring. We hebben als gezin onze grenzen verlegd op verschillende manieren. We hebben dankzij Alfredo, onze enthousiaste gids, dit mooi en veelzijdig land op een super fijne manier leren kennen.

Fam Olbrechts Op stap met de Inca's (Peru)

Maximum ambiance, maximum découverte, maximum hospitalité en nog zoveel meer. Senegal is een prachtig, enthousiast land waar je als Europeaan veel kan ontdekken en beleven. En vooral : je hebt een schitterend team ter plaatse!!

Fam Castille Land van Teranga, Senegal

We hebben van deze reis als gezin ten volle genoten van de eerste tot de laatste minuut!

Fam Vangheluwe In het spoor van de rendieren

De Prins van Hola Pola heeft ons opnieuw een onvergetelijke reis bezorgd. Een adembenemend avontuur van begin tot einde in prima gezelschap, in een land waar ‘Pura Vida’ moet zijn uitgevonden, onder begeleiding van een topgids en topchauffeur. Wat wil een mens nog meer? …  Nog eens op reis met De Prins van Hola Pola. ;-)

Fam Goemans Costa Rica

Deze reis heeft ons echt verrast, ongelooflijk wat de Emiraten aan afwisseling te bieden hebben. Natuur, futuristische gebouwen en steden, rust , uitgestrekte woestijn en gastvrije mensen. Salua is een top gids ! We hebben genoten als gezin en als groep.

Fam Vertommen Emiraten, land van uitersten

Onze verwachtingen waren van in het begin al zeer hooggespannen maar werden uiteindelijk zelfs nog overtroffen. De reis was fantastisch! De organisatie was top, de route ideaal, de uitstappen goed gekozen, het weer prachtig, de gidse één uit de duizend en wat de reisgenoten betreft: zelfs zonder wifi hadden we een perfecte connectie. Dit was voor ons een onvergetelijke reis!

Fam Litzba Rock the Rockies

Wij hebben een fantastische reis gehad naar Yucatan!!! De hele reis voldeed volkomen aan onze verwachtingen en nog veel meer door de leuke verrassingen van onze top gids Christine!!! Hartelijk dank aan het hele team, wij gaan zeker en vast nog eens mee met Hola Pola!!!

Fam Van der Auwera Wonderlijk Yucatan

Beste Hola Pola-team, wat hebben we genoten van onze reis naar Senegal! Perfect georganiseerd en een fantastische begeleiding door de immer enthousiaste Justin. We zijn intussen al een paar dagen thuis en onze kids zijn nog aan het zingen. Hier gaan we allen nog lang van nagenieten! Het was onze eerste reis met Hola Pola maar zeker niet onze laatste! 

Fam Van Oevelen Land van Teranga (Senegal)

De reis was opnieuw een schot in de roos. Vooral gids Salua verdient een speciale vermelding: haar enthousiasme en energie werkte aanstekelijk – en ze zorgde voor alles en iedereen en maakte het een heerlijke reis.

Fam Christiaens Emiraten

Onze vakantie naar Gozo was wederom fantastisch. Een gevarieerde mooie mix van wandelen, creatief bezig zijn, zwemmen en relaxen. We kregen dankzij onze enthousiaste gids Hermine alle mooiste plekken van het eiland te zien en kregen een goed beeld op de bevolking en cultuur.  We zijn dolgelukkig met de reis die door het Hola Pola Team weer piekfijn georganiseerd werd.

Fam Trappeniers Mythisch Gozo

We hebben echt een fantastische reis achter de rug waar we nog lang van zullen nagenieten.

Fam Drybooms Die groot trek (Zuid-Afrika)

De reis was fantastisch. Ik vertrek morgen onmiddellijk naar dezelfde bestemming met dezelfde groep, gids en chauffeur:)

Fam Moens Wonderlijk Yucatan

Het was WAAUW:).  Een hele week lang blije gezichten bij iedereen.

Vakantie met kinderen Senegal

Onze reis was in één woord : geweldig!!! We hebben er enorm van genoten. Een dikke merci aan heel jullie team voor de vlekkeloze organisatie!

Fam Snoecx Op ontdekking in het Noorden van Vietnam

Geweldige ervaring met een gevarieerd en mooi gebalanceerd aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

Fam. Amourette, 13j Terug in de tijd op de Nijl (Egypte)

We kunnen alweer nagenieten van een indrukwekkende reis. De bruisende straten en natuurlijke pracht, van chique verblijven naar gastvrije basic, van groene landschappen naar spiegelend water. Verrassend veelzijdig, veilig en vriendelijk. Bedankt voor deze droomreis!

Fam De Clercq, 16j Op ontdekking in het Noorden van Vietnam

Graag delen we een aantal foto's met jullie van onze reis naar Rajasthan in augustus met gids Sameer.  Een onvergetelijke ervaring waar we nog steeds van nagenieten

Fam Wissels Paleizen van de Maharadja's
Verre reizen met kinderen India

De reis naar India was weer een superbeleving voor ons. We kijken er met veel enthousiasme op terug en zijn heel tevreden. Helga heeft ons met hart en ziel overal naartoe gebracht en verrassingen aangeboden, wat steeds voor een extra heeft gezorgd. Bedankt en ik kijk reeds uit naar een volgende bestemming.

Fam Demanet Paleizen van de Maharadja's (India)

Alle activiteiten waren super, variërend, enorm veel dingen gezien en Salua wist telkens veel te vertellen en interessante zaken aan te tonen. Ook Koen had veel leuke weetjes, alles steeds onder controle en goed geregeld.

Fam Van Rossum, 14j Emiraten, land van uitersten.

Alleen maar superlatieven! Het was echt geweldig! Vanaf het eerste moment word je omarmd door Hola Pola. Hermine laat je Gozo ontdekken met speciale en unieke, maar oh zo mooie plaatsjes. Simon maakt het dan af met zijn kookkunsten en de locatie. Doordat het lokale gidsen zijn zoals Hermine, Simon, Paul, Heidi, mensen die gepassioneerd zijn en je helemaal meenemen in hun verhaal en Gozo, wordt de reis een beleving om nooit te vergeten. De kinderen stonden zelfs vroeg op om toch maar niets te missen. Een hele fijne groep, zeer mooi eiland met mooie steden, smalle straten, imposante kerken. Blauwgroene baaien, natuur en wat een bloemenpracht. Go with the flow en gewoon genieten. We kijken al uit naar ons volgende avontuur met Hola Pola!

Fam Van Harck, 9 & 12j Mythisch Gozo

Een zintuiglijke rondreis! ZIEN; Zoveel kleuren rondom je heen, diverse mooie mensen gezien, locale dorpen gaan bezoeken, verschillende levenstijlen en gebouwen gezien, zoveel verschillende dieren op diverse plaatsen kunnen aanschouwen (Meerdere spookrijdende KOEIEN gezien). HOREN; zoveel diverse geluiden ervaren.  Allereerst de nieuwe taal, alsook de drukte in de grote steden en de stilte op andere plekken; de tuk tuk, de claxons, nieuwe instrumenten, lokaal gezang en gescandeer, dierengeluiden, gelach van de kinderen en groepsgenoten, en nog zo veel meer.... RUIKEN; kruiden, specerijen, mooie bloemen en bomen, natuurlijke geuren (koeienvlaaien), zonnecrèmes en ja af en toe zweetgeuren PROEVEN: Lekkere en nieuwe locale gerechten geproefd (mild, medium en spicy).  Verse kamelenmelk mogen proeven. VOELEN: verschillende stoffen, warmte, wandeling op blote voeten, kamelentocht en o ja ook een kamelenkus,  alternatieve slaapgelegenheden mogen aanschouwen,  vaak een snellere hartslag van opwinding ... Wie hierdoor niet geprikkeld geraakt, is onprikkelbaar! Wij hebben enorm genoten.   

Fam Ramon, 12j Paleizen van de Maharadja's (India)

Heel erg bedankt voor deze prachtige reis. We hebben er enorm van genoten. Alles was prima georganiseerd. Het zijn momenten die we nog lang gaan koesteren.

Fam Reyniers, 5j & 7j Land van Teranga (Senegal)

Deze reis was zeker duurzaam genoeg. Het was een magisch cultuurbadje. Yalla Yalla… love you very Marrakesh.

Fam Apers, 11j, 16j & 18j Magie van de woestijn (Marokko)

Zuid-Afrika was op alle vlakken geweldig. Gids Eugene heeft ons heel wat moois laten zien en heeft alles netjes geregeld. Lekker eten, fantastische lodges, een topper van een gids, een gevarieerd programma, een ferme groep… zeker voor herhaling vatbaar!   

Fam De Nul, 11j Die groot trek deur die bosveld (Zuid-Afrika)

Het was een bijzondere reis, waar je de reis maakte van Oud Egypte en de magie van de tempels naar het huidige Egypte wat een heel andere reisbeleving is… bedankt voor de goede organisatie.

Fam Ignoul, 10j Terug in de tijd op de Nijl

Het was een geweldige ervaring voor zowel Freek als voor mij, afzonderlijk, én het heeft voor een nieuwe dynamiek in onze moeder-zoonrelatie gebracht. Ik begin te ondervinden dat de omstandigheden juist moeten zijn om al dit toe te laten. Daar zijn jullie (alle Hola Pola mensen waar ik mee in contact gestaan heb) met verve in geslaagd.

Fam De Langhe, 5j Land van Teranga (Senegal)

We hebben een zalige reis gehad, de kinderen hebben er echt van genoten! En ik ook! Even ertussenuit, batterijen helemaal opgeladen. Prachtig eiland, fijne activiteiten, heerlijk klimaat. De kinderen klikten ook heel goed samen. Rob heel relaxed.  Het voordeel van zo een begeleide reis is dat de kinderen uit hun comfort zone gehaald worden en zaken doen die ikzelf niet geregeld krijg… en de ouders kunnen relaxen. Alles is geregeld… doe zo voort! Dank je voor de fijne organisatie.

Paulien en ik hebben echt 100 procent genoten van de reis. De gids was super, de groep klikte enorm en de uitstappen waren zeer gevarieerd en boeiend. Een aanrader!

Fam Busschaert, 12j Land van Teranga (Senegal)

We konden het ons niet beter wensen : zooooo goed, fijn georganiseerd, kindvriendelijk en tevens ook zo boeiend voor de mama’s en papa’s en wij als Miema en Nono. Iedere dag was zo afwisselend en zo boeiend. Klasse. De manier waarop Abdahella en Khalid zijn voor ieder was ongelooflijk. Ze respecteerden ieder op zijn manier , ze daagden ieder kind uit op zijn manier, ze hielpen waar nodig was, ze stonden open voor gesprek en conversatie met de volwassenen, ze ondersteunden, ze gaven ons de nodige vrijheid, waren niet opdringerig. De ezelleiders waren ook zo vriendelijk en meegaand voor de kinderen. Ze waren na de eerste dag mee betrokken in de gevoelens van de kinderen. De kinderen hadden al snel hun eigen voorkeur ezel en leider. Ze kregen ook de kans om zelf de ezel te leiden. Onze kleinkinderen waren echt overgelukkig, een moment waarbij ze hun eigen neven en nichtjes beter leren kennen en waar ze samen iets beleven, zien ,gedreven zijn om iets bij te leren. Ook de ouders waren vol enthousiasme en zo tevreden dat hun kinderen dolgelukkig waren. En wij natuurlijk ook.

Door het feit dat er op veel plekken geen wifi/internet is,  ontdekken zowel de volwassen als de kinderen weer hoe fijn het is om samen leuke dingen te doen. We hebben op de rotsen geklommen, rond het kampvuur gezeten en met z’n allen Weerwolven gedaan, met de rugbybal gespeeld,… Heerlijk!

Fam Berger, 13 & 16j Op stap met de Bedoeïenen (Jordanië)

We zijn nog wat aan het bekomen van de vele impressies.  Het was een onvergetelijke ervaring.  De combinatie van luxueuze "verwen"-settings met authentieke en eenvoudige homestays is een succesformule wat ons betreft!" 

Fam Norga Vietnam

Volgens mij is dit een ideale manier van reizen voor alleenstaande ouders om toch een prachtige reiservaring met je kinderen te kunnen delen waar je anders nooit zou toekomen als alleenreizende ouder. Echt een aanrader!

Fam Slee, 8j & 19j Adembenemend Namibië

We hebben een zeer leuke reis beleefd met een gids uit duizend, Murielle.  Samen met onze chauffeur Nico vormt ze een geweldig team!"

Fam Stockx Mexico Corazon

Wij hebben een fantastische reis gehad in Nepal.   Alles was prima geregeld.   Ook de kinderen zijn super-enthousiast.   De reis was heel goed opgebouwd, heel afwisselend en er werd gekeken dat de hele groep mooi samen bleef.   Helga is echt een heel goede gids.

Fam Van Eupen De schatten van Nepal

Alles verliep zeer goed.  We zijn nog dagelijks aan het nagenieten en proberen de "pura vida"-sfeer te bewaren !

Fam Vanlandschoot Costa Rica

Namibië, wat een pracht, wat een enthousiaste en sympathieke bevolking, wat een discipline in netheid. We hebben zoveel beleefd, gezien, geleerd, … Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring. Het smaakt alweer naar meer!

Fam De Clercq, 15j Adembenemend Namibië

Het is al even voorbij, maar toch genieten we nog na van onze prachtige vakantie.  De kinderen vragen nog vaak wanneer we terug naar Marokko gaan:).  De reis heeft indruk gemaakt.  We hebben het ongelooflijk goed gehad.  Alles was perfect : het logement, het eten, de compagnie en vooral gids Ahmed!  We verlangen al om een volgende reis te plannen"

Fam Reremoser Op stap met de Berbers

Prachtige reis, fijne groep, schitterende gids en chauffeur.  Ben nog steeds aan het afkicken en met mijn enthousiaste verhalen anderen voor jullie aan het warm maken.  Nog niet vaak aan zo'n hoog tempo zoveel memorabele nieuwe ervaringen opgedaan. Allemaal top verzorgd, georganiseerd, high quality begeleiding"

Fam Tassenon Costa Rica

Hoe kunnen we jullie in een paar woorden bedanken voor zóveel perfectie ?! Onmogelijk over te brengen wat wij de voorbije twee weken gevoeld en beleefd hebben ! Ik denk dat ik uit naam van heel onze (fantastische) families mag spreken dat dit iets geweest is wat niet te evenaren valt.  Het programma is zo goed uitgestippeld, zo gevarieerd, helemaal naar onze smaak en wensen gemaakt.  We hebben van momenten mogen genieten dat geen enkele andere toerist kan krijgen.  Misschien één ding dat we nu echt wel aan ons been hebben, het reizen met Hola Pola wordt héél verslavend !"

Fam Duwé Zuid-Afrika

Wat hebben we genoten!  't Was een prachtige kennismaking met Marokko, met een moslimland, met een berbercultuur, op een rustige, authentieke en perfect voor kinderen gedoseerde manier. Onze prinsen hebben er samen met ons met volle teugen van genoten. En alles was piekfijn geregeld, de gidsen waren zeer bekwaam, attent, kindvriendelijk en enthousiast... Echt dikke chapeau!

Fam Cornelis Marokko, Op stap met de Berbers

Bedankt voor deze mooie reis en de fantastische organisatie !  Nog nooit hebben wij het meegemaakt dat alles zo goed geregeld was en dat wij echt geen zorgen hadden van begin tot einde : dit is pas vakantie!"

Fam Hanet Costa Rica

We hebben genoten van een onvergetelijke vakantie. Fantastisch hoe jullie families met kinderen van dezelfde leeftijd samenbrengen.

Fam Nuyts Die groot trek deur die bosveld (Zuid-Afrika)

We hadden een fantastische reis. Adembenemende landschappen en onderdompeling in de boeddhistische cultuur. Een reis vol mooie verrassingen. Alles prachtige georganiseerd door Helga. Ze is een fantastische gids die uitstraalt wat ze ons wil meegeven. Ze heeft ons ook supergoed verzorgd. Het was schitterend!

Fam Debois Ladakh

In 't kort: het was fantastisch! Een pluim voor gids Omar en onze vaste chauffeur Hassan. Bijzonder om te zien hoe zij helemaal met de kinderen begaan zijn en hoe zij echt hier op ingesteld zijn en alles deden om ons thuis te laten voelen. Telkens ook een ruime voorraad fruit tijdens de transfers en lekkere pic-nic. De kinderen hebben een fantastische tijd beleefd en wij ook!

Fam Scheltjens Op stap met de Berbers (Marokko)

We zijn nu  bijna een week thuis en we genieten, met veel heimwee, na van onze fantastische reis! Een erg wisselend programma, voor ieder wat, boeiend voor jong en oud(er). Een super ervaring, 200% geslaagd!

Fam Hermans Op stap met de Inca's (Peru)

Het zuiden van Ethiopië ....  het leven zoals het is ... Onvoorstelbaar ... Zó bijzonder .. ! Wat een unieke, ongelooflijke ervaring, zoveel indrukken die de bevolking ons nalieten. Authentiek, eenvoud, overleven ... back to basics ... RESPECT... Kortom, wij kunnen ons zo’n leven niet meer voorstellen, we werden er soms stil van , we kunnen er nog veel van leren ... Een TOP reis met een super team van gids – chauffeur – kok. Dit alles hebben wij mogen ervaren door jullie vlekkeloze organisatie, in een supergroep , niet eenvoudig in een land waar de tijd heeft stilgestaan ... BEDANKT!

Fam De Bakker Terug in de tijd in het zuiden van Ethiopië

Het was een geweldige reis! Supergoed gegaan, ook met onze kleine Jules 100 procent meegevallen mede dankzij superschat Abdellah! Daarnaast ook een heel fijne groep trouwens. Nu hebben we het helemaal te pakken en ben ik al aan het dromen over volgend jaar herfstvakantie...

Fam Van der Planken Op stap met de Berbers

Costa Rica is een reis die we nog lang gaan koesteren : een overweldigende natuur, een fantastisch duo Gerardo en Ricardo en verrassende activiteiten! Een aanrader voor actieve gezinnen! 

Fam Fasoel Costa Rica

Dag Johan en team, de reis was heel mooi, niet alleen omdat het land de moeite waard is om te bezoeken, maar ook omdat jullie organisatie perfect was, omdat de groep zeer goed bijeen pastte, omdat de gids een zeer professionele en gedreven persoon is en omdat de kinderen van elk moment hebben genoten. Kortom het was top. Hartelijk dank voor een zeer goede organisatie.

Fam Roelandt Op ontdekking in het Noorden van Vietnam

We hebben een geweldige reis gehad . Super verwend met het niveau hotels en restaurants, activiteiten en de dagtochten waren heel leuk. Johan is een heel lieve gids die ons met heel zijn hart zijn adoptie-land getoond heeft. Een echte aanrader. Zowel voor kinderen als voor de volwassenen. Doe zo verder!

Fam Gillardin Betoverend Colombia

Wij hebben een prachtreis achter de rug! Kids ook laaiend enthousiast! Zelfs het vele wandelen (dat ze eerst niet zagen zitten) viel uiteindelijk mee. De kids van de verschillende gezinnen kwamen zeer goed overeen wat het natuurlijk ook extra plezant maakte.Gidsen absoluut TOP! Wij hebben enorm genoten van onze reis en quality time samen.

Fam Tuytens Balkan Beauty

Beste Hola Pola, Emiraten,.. een land van uitersten? Ja! Wat een prachtig, heerlijk, veelzijdig land! Salua, dank je wel om ons onder te dompelen in de magie van de woestijn, de pracht van de natuur, een onderdompeling in de geschiedenis van de Emirati! Het voelt echt alsof we het land geleefd hebben! Jouw warme contacten met de bevolking  waar wij mee in aanraking kwamen zorgde ervoor dat zij ook allemaal ons een warm hart toebrachten!!! Een prachtige ervaring!!! Dank je wel!!!

Fam Vuerstaek Emiraten

Hartelijke dank voor de hele organisatie van deze reis en we kijken er al naar uit om een nieuwe vakantie bij jullie uit te kiezen!

Fam Goethals Die klein trek deur die bosveld in Suid Afrika

We hebben een fantastische en onvergetelijke reis achter de rug ! We wouden jullie hiervoor trouwens heel hard bedanken.Alles was tot in de puntjes perfect geregeld én de gids Omar was een toppertje.Ook met de gezinnen die we hebben leren kennen klikte het meteen, én de kinderen hebben zich allemaal vermaakt.Alleen maar positieve feedback dus ! Wij kijken alvast uit naar een volgende reis met Hola Pola!

Fam Torbeyns Op stap met de Berbers (Marokko)

Heel de reis was goed opgebouwd.  De combinatie van de activiteiten geduren heel de reis zat goed en werkte ook naar een climax met de game drives. Prachtige locaties: de rust, de ligging aan de rivier, de netheid en luxe van de lodges, de gezelligheid aan het kampvuur en de grote eettafel, ...  Geen van de gezinnen kende elkaar op voorhand, maar na de eerste avond aan tafel zat de sfeer meteen goed. We hebben echt met vier gezinnen samen van de reis genoten en horen elkaar nu nog. Kortweg: het was gewoon top!

Fam Scoyer Die groot trek deur die bosveld van Suid-Afrika

Beste Team Hola Pola, het mooie Zuid Afrika ontdekken op een Hola Pola reis was in één woord AMAZING! De warme, familiale sfeer in het kleine paradijs Mimi Moya; de idyllische meren en stranden rondom; de big five ontdekken en de toffe sfeer in de groep.... Wij hebben genoten van elke seconde! Ngiyabonga Eugène! Jij hebt er met je mopjes en aanstekelijk enthousiasme een onvergetelijke reis van gemaakt!!!

Fam Speltincx Die groot trek deur die bosveld

Wat een reis... We genieten nog na van onze kinderen zo gelukkig te zien, van het zeer aangename gezelschap, van de super lodges, van het lekkere eten, van de big 5 en last but not least van onze geweldige gids Eugene die van ons 11/10 krijgt. Bedankt voor alles, het was top !

Fam Claes Die groot trek deur die bosveld van Suid-Afrika

In bijlage vind je onze uitgebreide feedback over Japan. We hebben opnieuw een fantastische reis achter de rug. Bedankt en heel graag tot een volgende keer!

Fam Dirinck Ichi-go ichi-e (Japan)

Het was een zalige reis, actief en bij momenten pittig, maar wat een geweldig land, schitterende natuur, top-gids en fijn gezelschap!

Fam Beckers Rock the Rockies

Dag Team Hola Pola, wezijn super enthousiast over onze eerste verre reis en onze eerste ervaring met Hola Pola! Aan iedereen van het team een gemeende dankjewel!

Fam Totté Mexico Corazon

Azoren is verrassend mooi. Jorge, onze super gids, was een plezier om mee te mogen reizen. Heel blij dat we last minute beslist hebben om mee te gaan. Was subliem van het begin tot het einde. Een echte aanrader! Terug een heel fijne belevenis met Hola Pola voor het ganse gezin !  

Fam Lauwers Parels van de Atlantische Oceaan (Azoren)

We hebben een geweldige vakantie gehad en hadden het vandaag moeilijk om terug van ‘Senegalesement’ over te schakelen naar ‘a la Belgique’. Ook de kinderen vonden het geweldig en daar draait het uiteindelijk om, hen gelukkig te zien, te zien dat ze iets bijgeleerd hebben en nieuwe kulturen hebben ontdekt is als ouder al genoeg om zelf gelukkig te zijn. Dus, dank je wel Hola Pola, dank je wel Justin, Moise en Jadim en ook onze reisgenoten die mee de vakantie hebben gemaakt.

Fam Van den Eynde Land van Teranga (Senegal)

Beste Tom en het ganse Hola Pola team, net een weekje terug van onze fantastische reis naar Japan. De once-in-a-lifetime-experience blijft nazinderen. Zowel de groepsreis op zich, als onze verlengingen, werden door jullie perfect uitgestippeld en tot in de puntjes geregeld. Yves en Ken hebben er samen een ongetelijke ontdekkingsreis van gemaakt. Prachtmensen op de juiste plaats. We proefden van het 'echte' Japanse leven en leefden zelfs twee dagen in een warm gastgezin. Ook de ontmoeting met een Maiko was een hele ervaring. ZAAALIG genieten was het de voorbije weken! Ook nu nog verschijnt er een glimlach op ons gezicht als we onze verhalen vertellen aan familie en vrienden. Voor ons was het onze eerste groepsreis met onze pubers en het smaakt zeker naar meer... Dikke proficiat en dankjewel aan het ganse Hola Pola team!  

“Pura Vida” – het leven in Costa Rica waarvan wij 13 dagen hebben mogen proeven. Elke minuut was fantastisch, van ziplinen boven de jungle, tot slapen in de hoge boomtoppen boven de jungle, van raften op de rivier tot dolfijnen spotten op de oceaan en natuurlijk de fantastische verhalen van onze gids Gerardo - you rock!

Fam Verstraeten, 8 & 9j Op avontuur in paradijselijk Costa Rica

Atlas Avontuur was voor ons grensverleggend! De trektochten waren heel pittig. We hebben gevloekt, we hebben geweend van euforie.De uitzichten waren om stil van te worden, eindeloos aangrijpend mooi. De organisatie was perfect.  De innemendheid van de gidsen en begeleiders, de hulpvaardigheid, het begrip, het kamp, het eten... onbegrijpelijk hoe het allemaal verwezenlijkt werd met zo weinig middelen. Het back-to-basics gevoel met het nodige comfort.  Héérlijk!

Fam Duwé Atlas Avontuur

Gids Koray is een van de meest prachtige mensen die we ooit mochten ontmoeten! Geweldig optimistisch, wist iedereen aan te steken met zijn goeie humeur, fantastisch voor de kinderen.  Hij deed veel en veel meer dan je van een gids kan verwachten!

Fam Castro Bergen en baaien in Lycië (Turkije)

Wat hebben we weer een leuke reis achter de rug met Hola Pola, vol van mooie ervaringen die wij en de kinderen nog lang zullen koesteren. Bravo aan de organisatie en aan Justin.  We genieten momenteel nog na!

Fam Declerck Land van Teranga (Senegal)

Mijn dochters en ik hebben een TOP vakantie achter de rug. Ik vond het in het begin allemaal heel erg spannend, maar mijn verwachtingen zijn overtroffen. Van de eerste tot de laatste minuut genoten! Niets dan goeds en superlatieven!

Fam Janssens Wonderlijk Yucatan

Nog eens bedankt voor de prachtige ervaring en eindeloze herinneringen!!!

Fam Delbar Op stap met de Inca's (Peru)

Onze reis naar India heeft een grote  indruk op ons nagelaten.  De vele kleuren en geuren , de enorme drukte en chaos in de steden, de vriendelijkheid van de mensen zowel bij de armen als bij de rijken. De prachtige paleizen en tempels, de eenvoudige dorpjes, het belang van hun geloof , het respect voor elk levend wezen met de nadruk op hun koeien die op de meest ondenkbare plaatsen opdoken.  We  hebben er echt van kunnen genieten mede dankzij onze 2 gidsen die alle moeite van de wereld deden om er een topreis van te maken.

Fam Akkermans Paleizen van de Maharadja's (India)

Wij hebben een schitterende reis gehad! Zeer gevarieerd qua logement en in een zeer leuke volgorde. De activiteiten waren ook heel afwisselend en heel goed georganiseerd: amper andere toeristen gezien, niet in grote groepen beland, cultuur en actie in balans... Dikke pluim voor gids Quan, die niet enkel ontzettend vriendelijk en lief was voor de kinderen, maar ook in overleg ging met de volwassenen over dagindeling enz. Wat een aangename en vlotte man! De groep is erg goed meegevallen, niet te klein en niet te groot en vlotte, sympathieke mensen.Leuk ook dat we (in onze luxe bus) comfortabel hebben gereisd. De keuze van de restaurants was ook super, ook hier weer tussen de locale bevolking gezeten en niet in toeristische etablissementen. Het was geweldig! Ik zou jullie zeker aanraden bij vrienden en familie! Bedankt voor alles!

Fam Winnen Op ontdekking in het Noorden van Vietnam

De reis is uitstekend verlopen! Goede sfeer, leuke activiteiten, gezellige braai, super-uitstekende gids.  Kortom, een fantastische reis! Een onvergetelijke ervaring, Afrika ten top!

Fam Verheijen Zuid-Afrika

Wij vonden ons avontuur in Montenegro : ‘buitengewoon', 'verrassend mooi', 'soms sprookjesachtig', ‘ongerept' … heel gevarieerd ook, het landschap verandert iedere dag : soms waan je je in Noorwegen, soms in Zwitserland, soms in Zuid-Frankrijk, maar soms is het ook gewoon met niks te vergelijken ! Top-gids en een top-bestemming !

Fam Cottenie Balkan Beauty (Montenegro)

Het was superrrrrrrrr! Justin is top. De groep was ook de max! Een hechte groep kinderen en relaxte ouders.

Fam Meylemans Land van Teranga (Senegal)

Het was een topreis met heel veel prachtige impressies, zeer sportief & avontuurlijk!

Fam Meert In het spoor van de rendieren

We hebben er een geweldige reis opzitten!  De kinderen spreken hier allebei over "de beste reis van hun leven". Ook voor ons was het een onvergetelijke ervaring!

Fam Gelders Land van Teranga

Canada was geweldig!  Immens groot en overweldigend mooi. Deze reis gaan wij nooit meer vergeten.

Fam Booten Rock the Rockies

Wat was deze reis weer een onbeschrijflijke ervaring.  We hebben samen met 2 andere leuke families zoveel gezien, gedaan, beleefd, meegemaakt, geproefd. Onder de onevenaarbare begeleiding van topgids Justin die met zijn aanstekelijk enthousiasme en vol trots en respect voor alle mensen zijn land liet zien en ervaren.  Op een unieke manier die zowel de volwassenen als de kinderen gigantisch aansprak.  Wij zijn nog aan het afkicken van het hele gebeuren... Dankjewel alweer!

Fam Cornelis Land van Teranga, Senegal

De reis was absoluut fantastisch. Alles was top, zowel de gids, als het eten. We hadden een aangename groep.

Fam Buytaert Raj & Taj

We hebben een hele mooie en afwisselende reis achter de rug. De landschappen waren spectaculair en Kerem is een heel toffe kerel en een erg goeie gids. Ook de ballonvlucht was voor ons een unieke belevenis.  We zijn kortom heel tevreden klanten en raden zowel Cappadocië als Hola Pola aan aan vrienden.

Fam De Meyer Schattenjacht in Cappadocië

We zijn nog steeds aan het nagenieten van de geweldige reis. Het is een absolute topper! Echt waar, het was fantastisch, van begin tot einde.

Fam Vanderhenst Emiraten, land van uitersten

Hallo Team Hola Pola,  Deze reis was onvergetelijk! Nog nooit zo ontspannen en vol energie van een reis teruggekeerd.  Costa Rica is werkelijk “Het Aards Paradijs”. Mooie ongerepte natuur, prachtige vogels en reptielen... De mensen zijn er bovendien super vriendelijk en gastvrij. Ik wil jullie oprecht bedanken ons de kans te hebben gegeven dit prachtige land te mogen beleven, ervaren én zien door de ogen van een enthousiaste alles ziende, super aangename gids. Alles was bovendien perfect georganiseerd. De activiteiten waren erg leuk. Top!

Fam Van den Berghe Costa Rica

Wij zijn terug van een fantastische vakantie in de Kaap met de gids Steven en chauffeur Henrik.  We willen jullie laten weten hoe leuk wij het vonden!!  Steven en Henrik waren een heel goed team.  De Kaap is supermooi en ik denk dat een 2 weken reis in de toekomst heel fijn zal zijn.

Fam Desimpel De Goede Hoop (Zuid-Afrika)

Even een kort mailtje om te zeggen hoe goed we het gehad hebben.  Wat een leuk kortbij ontsnappingsweekend.  Fantastische ervaring voor de kids en voor ons !  Vooral Peter maakt met zijn persoon, kennis, techniek en warmte het verschil.  Bedankt, dat proeft naar meer.

Fam Meert Kanoweekend Frankrijk

Het was allemaal fan-tas-tisch!! Wij hebben een onvergetelijke reis achter de rug!

Fam Huybrechts Land van Teranga (Senegal)

Onze reis naar Malta was geweldig !!! We hebben er echt van genoten. En voor Maxime was het ook fantastisch om met de andere kinderen te kunnen spelen. De ideale reisformule voor ons ! Hermine en Simon hebben ons heel hartelijk ontvangen en het eiland op een hele originele manier doen ontdekken. Ook inhoudelijk heel uniek (met de creatieve activiteiten) en fijn dat het zo kleinschalig is (groepsgrootte was perfect). Bedankt voor dit schitterende reisaanbod !   We kijken al uit naar onze volgende reis naar Cappadocië in augustus !

Fam Wespe, 8j Mythisch Gozo

Wij hebben een fantastische en onvergetelijke reis gehad!

Fam Montagne Zuid-Afrika

De reis was fantastisch, we hebben er allemaal bijzonder van genoten.  Wat een prachtig land! Aan te raden aan iedereen, dat heb ik ook al gedaan:)

Fam Roche Costa Rica

Net zoals bij de twee vorige reizen vinden we het een absolute meerwaarde om op avontuur te gaan met de Hola Pola formule. De twee grote families waren erg open en ontvankelijk, zij en hun kinderen waren ook heel erg sociaal en lief voor de andere kinderen en iedereen kwam goed overeen. Er zijn geen conflicten geweest, enkel fijne momenten.  

Fam Wampers 5 &10j Op stap met de Bedoeïenen (Jordanië)

Beste ‘Hola Pola’, De reis was bijzonder fijn en 100% geslaagd, zowel voor mijn dochter Rozita als voor mezelf. Eugene is een fantastische gids, waarmee ik allicht een open deur intrap. De logies waren erg origineel en leuk, het eten was lekker, met een uitschieter van kok Linda in Mimi Moya. De groep was heel fijn en gezellig, zowel voor ouders als kinderen leek me. De Wetlands zijn een fantastische afsluiter van de reis.   Kortom, een topervaring die elke cent waard was!

Fam Boutefeu, 12j Die groot trek deur die bosveld (Zuid-Afrika)

Hartelijk bedankt voor deze super reis en top organisatie! Het was voor ons de eerste keer dat we met Hola Pola reisden en we zien het alle 4 helemaal zitten om deze ervaring opnieuw te beleven. Zowel de volwassenen als de kinderen zullen hier prachtige herinneringen aan houden. En de service was echt perfect! Dank u dank u en misschien tot gauw

Fam Vandendael Land van Teranga (Senegal), 11j & 16j

Een verrassende en afwisselende reis in Ladakh achter de rug! Niet de meest voor de hand liggende bestemming maar heel bijzonder. Weer met veel herinneringen thuisgekomen!

Fam Gauthier- Lafaye, 14j, 16j & 18j Op stap in Little Tibet (India)

We hebben een zeer fijne reis achter de rug waar we nog lang positief op zullen terugblikken. Het concept met de kinderen werkt zeker.

Fam Vaes, 8 & 5j Op stap met de Berbers (Marokko)

Wij hebben echt genoten. Wauw prachtige natuur, super gids en toffe familie leren kennen .  Bedankt voor deze fantastische reis . 

Fam Maes, 16j Op stap in Little Tibet (India)

Een wondermooie en zeer actieve vakantie die je terugbrengt naar een vorm van biodiversiteit die wij in onze streken al lang niet meer kennen.  Hola Pola slaagt er daarnaast ook fantastisch in om de groepen zeer goed samen te stellen zodat jong en oud een onvergetelijke tijd kunnen meemaken.

Fam Amourette, 14j Balkan Beauty (Montenegro)

Onze zoon van 6 jaar heeft telkens met zijn tulband aan, hand in hand met Siad of Omar aan kop gelopen. Hij heeft niet op de muilezeltjes willen zitten en dus elke dag zo’n 10 tot 12 km meegelopen! Hij is vandaag met de tulband naar school vertrokken, vol trots en met wonderlijke verhalen. Ik zou deze reis aanbevelen aan iedereen die een actieve, boeiende vakantie wil met kinderen.  

Fam Gielen - Thimister, 4 & 6j Op stap met de Berbers (Marokko)

Namibië is een land van contrasten. Prachtige kust met flamingo’s worden afgewisseld met olifanten in de woestijn. Je ziet overal wilde dieren ook buiten de parken. Ik ben al een paar keer op safari geweest en dit was tot nu toe mijn beste ervaring. De gidsen deden heel erg hun best om te zoeken naar de dieren die we wilden zien. Ik had ook al veel ervoor gezien, maar wilde honden en zwarte neushoorns had ik tot dan nog niet gezien. Een goede keuze om naar daar te gaan. De woestijnolifanten waren ook magisch.

Fam Bergmans, 12j Adembenemend Namibië

Megafan van de sneeuwschoenwandelingen. Voor mij hoefde het skiën niet, maar voor Georges wel, dus deze vakantie was een leuke combo en compromis.

Fam Tuytens, 11j Balkan Winter Beauty (Montenegro)

De hele reis is heel goed verlopen. We hebben er alle 3 een heel leuke ervaring bij.  Mathias (zoon) wou dat het 2 weken duurde. De verschillende gezinnen waren allemaal en één voor één superlieve en gezellige, grappige mensen met een positieve mindset. Iedereen kon zichzelf zijn en er was een ongedwongen, relaxte sfeer binnen het hele gezelschap. Voor ons een unieke beleving met enkel maar positieve feedback!

Fam Vandereycken, 12j Op trektocht in de ongerepte Atlas (Marokko)

Het was een prachtige vakantie, avontuur en vriendschap in een mooi en gastvrij land. We hebben onze grenzen verlegd samen met Murad en Anas. Onvergetelijke herinneringen!

Fam De Bruyn, 11 & 13j Op stap met de Bedoeïenen (Jordanië)

Het was een onvergetelijke reis !  De activiteiten waren heel gevarieerd.  Muriëlle is een super toffe gids.  Ze kent de Mexicaanse geschiedenis en kan het op een boeiende manier uitleggen.  Alles was tot in de puntjes georganiseerd.  Ze heeft bovendien een onuitputtelijke energie.  De kinderen waren gek op haar !"

Fam Ghijselinck Maya Indianen in Mexico

Wat hebben we van deze reis genoten: waaauw, van de eerste tot de laatste dag was een een aanrijging van allemaal topmomenten ! De sfeer in de groep was optimaal + Yanick en Nathalia hebben een top-job gedaan als gidsen ! Dit was een topervaring die we ons nog vele jaren zullen herinneren en die we zullen koesteren.

Fam Willems, 17j, 19j & 20j Java, groene regenwouden en blauwe lava

Hartelijk dank voor deze fantastische vakantie.  Voor ons was dit zeer zeker de mooiste vakantie ooit.  Zowel onze gids Roger als onze chauffeur waren top.  Het is altijd super fijn dat jullie er in slagen om families met kinderen van dezelfde leeftijd te vinden"

Fam Janssens Namibië

Het was weer een geweldige reis waar we nog lang van zullen nagenieten. Onze gids was weer geweldig. Deze man is goud waard!  Hem missen we nog het meest. We kijken al uit naar de volgende reis met jullie! Alvast bedankt voor deze fantasische ervaring en tot op de Hola Pola dag!

Fam Halans De Goede Hoop (Zuid-Afrika)

De reis was fantastisch, de activiteiten ook, zeer gevarieerd en aangepast voor de kinderen.  Ook de extra lokale voetbalwedstrijd vonden ze fantastisch. De herinneringen zullen jaren bijblijven.

Fam Pompen Land van Teranga

In die 12 dagen zijn we echt ondergedompeld in de Mexicaanse cultuur, geschiedenis, gastronomie, levensstijl … ’t was keigoed!!! Zoveel dingen die we gedaan hebben. Dat kunnen we op eigen houtje onmogelijk doen in 12 dagen.

Fam Goethals Maya Yucatan in Mexico (korte versie krokusvakantie)

De reis was een onvergetelijk avontuur ! We hebben er erg van genoten."

Fam Mortelmans Noorwegen

Wat een prachtige vakantie hebben we beleefd in Yucatan.  Het was een "belevenis", niet gewoon iets gaan zien, maar echt in iets worden opgenomen en beleven : de cultuur, de natuur en de mensen.  Christine was een schitterende gids.  We hebben er enorm van genoten"

Fam Henne Wonderlijk Yucatan

Het was gewoon super.  Van het allereerste moment tot onze terugkomst.  Echt leuk, echt interessant, echt mooi, echt goed.  Gids Seydou was Top !  Heel goed met de kinderen, een goed contact met de locals en een super gevoel voor humor"

Fam De Nul Senegal

Het was een adembenemende reis. Helga was top! 

Fam Daenens Ladakh

We hebben een prachtige trip naar New York gemaakt.  Jullie keuze van het appartement is echt ideaal.  Zeker voor een gezin met kinderen is het aangenaam om 's avonds de rust van een huiskamer te hebben.  Patricia is de perfecte gids.  Ze is een bescheiden maar intelligente vrouw, ideaal voor een gezin met jonge tieners"   

Fam Tibergyn New York