De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Wie zijn wij

Wij zijn een buitenbeentje in de reiswereld.  We organiseren onze reizen namelijk enkel en alleen voor gezinnen met kinderen.  En dat willen we doen op de allerbeste manier.  Omdat we kleinschalig zijn (en willen blijven), kunnen we van elk van onze reizen iets heel bijzonders maken.  Authenticiteit, comfort en passie staan in elke reis centraal. We werken ook enkel met mensen die het hart op de juiste plaats hebben en die er ongelooflijk veel 'goesting' in hebben.   We wensen je veel "ontdekplezier" op onze website en hopelijk reis je met ons mee !

Sinds 2006

Op basis van onze eigen reiswensen en –ervaringen met onze drie kinderen vatten we het idee op die ervaringen te delen met andere gezinnen. Daarom hebben we in 2006 De Prins van Hola Pola opgericht: actieve vakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen.

Dreamteam

We zijn bijzonder fier op ons team van partners en gidsen. Het zijn stuk voor stuk bijzondere en inspirerende mensen, gepassioneerd én professioneel.  Onze gidsen verwelkomen je als vrienden en bieden je een reis vol ervaringen die voor 'toeristen' verborgen blijven.

Voor families, van families

Intussen zijn al veel families met ons meegereisd.  Hun enthousiaste reacties, opmerkingen en suggesties zorgen ervoor dat we Prins van Hola Pola verder blijven uitbouwen en constant bijschaven waar nodig. Zo zijn onze reizen niet alleen "voor" families maar ook een stukje "van" families.

Ons team

Veerle, Cathérine en Lisa vormen ons "basecamp".  Zij zorgen er vanuit ons kantoor in Antwerpen voor dat je zo snel mogelijk een reisvoorstel ontvangt en natuurlijk dat alles tijdens je reis op wieltjes loopt. Je bent ook altijd van harte welkom om even langs te komen.  We werken in een inspirerend, historisch pand in het Groen Kwartier in Antwerpen.  Dat is het voormalige Militair Hospitaal dat omgebouwd is tot een unieke woon- en werkomgeving met oa The Jane, Hotel August en PAKT.

Johan Leyssen

"We wilden samen met onze kinderen de wereld ontdekken, maar op een manier die zowel voor hen als voor ons interessant is. We hebben geprobeerd de ideale reis uit te werken waarbij we samen met de kinderen, op het gemak, authentiek en toch heel comfortabel de sfeer gaan opsnuiven in een andere cultuur. We merkten dat dit een formule was die nog niet op de markt bestond en vrienden hadden veel interesse in de vakanties die we maakten. Zo is destijds het idee gegroeid om er een vakantieconcept van te maken, speciaal afgestemd op families met kinderen."