De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Wie zijn wij

Wij zijn een buitenbeentje in de reiswereld.  We organiseren onze reizen namelijk enkel en alleen voor gezinnen met kleine én grote kinderen, zelfs jongvolwassenen.  En dat willen we doen op de allerbeste manier.  Omdat we kleinschalig zijn (en willen blijven), kunnen we van elk van onze reizen iets heel bijzonders maken.  Authenticiteit, comfort en passie staan in elke reis centraal. We werken ook enkel met mensen die het hart op de juiste plaats hebben en die er ongelooflijk veel 'goesting' in hebben.   We wensen je veel "ontdekplezier" op onze website en hopelijk reis je met ons mee !

Sinds 2006

Johan Leyssen vatte in 2006 het idee op om de reiswensen en -ervaringen met zijn eigen gezin, te delen met andere gezinnen. Daarom heeft hij in 2006 De Prins van Hola Pola opgericht: actieve vakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen.

Dreamteam

We zijn bijzonder fier op ons team van partners en gidsen. Het zijn stuk voor stuk bijzondere en inspirerende mensen, gepassioneerd én professioneel.  Onze gidsen verwelkomen je als vrienden en bieden je een reis vol ervaringen die voor 'toeristen' verborgen blijven.

Voor families, van families

Intussen zijn al veel families met ons meegereisd.  Hun enthousiaste reacties, opmerkingen en suggesties zorgen ervoor dat we Prins van Hola Pola verder blijven uitbouwen en constant bijschaven waar nodig. Zo zijn onze reizen niet alleen "voor" families maar ook een stukje "van" families.

Ons team

Veerle, Fien, Stéphanie en Tom vormen ons "basecamp".  Zij zorgen er vanuit  Antwerpen en Gent voor dat je zo snel mogelijk een reisvoorstel ontvangt en natuurlijk dat alles tijdens je reis op wieltjes loopt. Je bent ook altijd van harte welkom om even langs te komen, geef ons een seintje.

 

 

 

Stéphanie en Tom

"In 2007 bracht een reis rond de wereld ons in vier continenten. Drie flinke zonen later trokken we in 2019 bijna een jaar door Azië en Australië. 5 on the road was een feit! Deze ontdekkingsreis met Kamiel, Oscar en Jef bracht ons dicht bij lokale mensen, ver van de begane paden. Inmiddels waren we ook al enkele keren met Hola Pola op pad geweest. Het was onmiddellijk duidelijk dat we dezelfde filosofie deelden. We zijn enorm fier dat we de fakkel van Johan overnemen en dat we nu onze passie voor authentieke en persoonlijke reizen kunnen delen met andere gezinnen"