De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Travel Talk : "Zijn tropische reizen met kinderen écht te doen?"

 

Op woensdag 24 april vertellen een arts van het Instituut voor Tropische Geneeskunde en enkele ervaren wereldreizigers je alle ins and outs van zo'n avontuur! Bij zo'n event kunnen wij als De Prins van Hola Pola natuurlijk niet ontbreken en we zijn bijzonder verheugd mee te delen dat Tom ook onze ervaringen zal delen.

Tijdens deze Travel Talk kan je ook letterlijk en figuurlijk proeven van de tropen.

Lees hieronder even wat en wie je kan verwachten tijdens deze travel talk. Bij interesse raden we aan snel in te schrijven, want de plekjes zijn beperkt.

 

Dr. Nele Alders vertelt ons, vanuit haar expertise als kinderarts en infectioloog bij het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG), alles over vaccinaties, de risico's van gele koorts en malaria en het belang van hydratatie.

Tom Lambers achter de reisorganisatie De Prins van Hola Pola, de specialist in verre reizen met het gezin, geeft antwoord op vragen als: wat zijn toffe instapbestemmingen voor een eerste tropische reis met het gezin? En waarin verschilt een familiereis van een gewone reis?

Mama'sTine Bongaerts en Katrien Fonck die al meermaals met hun gezin op verre avonturen gingen, delen tijdens een panelgesprek praktische info en de allerbeste tips.

Afsluiten doen we met een smakelijke insectentasting - voor wie het aandurft! Natuurlijk vergezeld van een lekker drankje in de bar van het FOMU. De perfecte gelegenheid om inspiratie uit te wisselen met andere reislustige ouders of om een praatje te slaan met ons basecamp van Hola Pola. Spreek ons gerust aan voor een babbel.

Vraag maar raak!