De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Zijn jullie fijne reisgenoten?

"Die groot trek deur die bosveld van Suid-Afrika"
Sawubona! Unjani! We nemen je mee op pad door de prachtige natuur van Kwazulu Natal. Je logeert in 2 unieke Game Reserves en een World Heritage site. Actie én verwennerij in de bush! Ze zijn onze uitvalsbasis om kennis te maken met de lokale Zulu-bevolking, om te wandelen en te fietsen tussen de giraffen, om op game drive te gaan op zoek naar leeuwen, olifanten enz en om te snorkelen in de Indische oceaan.   Een topreis!
Van zat 06/07 - vrij 19/07 reis je met tieners tss 17 en 20j.
 

"Terug in de tijd in Ethiopië"
Dit is een van onze meest indrukwekkende reizen.  Er is geen andere plek in de wereld waar je van zo nabij kennismaakt met primitief levende stammen.  Dit is écht en authentiek, niet opgezet voor 'toeristen'. Een reis als in een National Geographic film. Je zal verrast zijn door de prachtige en verrassende groene landschappen van de Great Rift Valley.  Je logeert in pareltjes van lodges. Wie er geweest is, wil terug...
Van maa 01/07 - don 11/07 reis je met tieners tss 10 en 18j.
 

"Land van Teranga" (Senegal)
Laat je onderdompelen in de vrolijkheid en gastvrijheid van West-Afrika, ervaar hoe "le temps est elastique", hoe gelukkig je kan zijn zonder veel materie. Geniet van zalige lodges en van glamping aan de voet van een duin.  Justin en zijn team zorgen voor heerlijke compagnie en onvergetelijke ontmoetingen. 
Van zat 06/07 - zat 13/07 reis je met kinderen tss 8 en 18j.