De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Afrikareizen met tieners, begin juli

"Die groot trek deur die bosveld van Suid-Afrika"
Sawubona! Unjani! We nemen je mee op pad door de prachtige natuur van Kwazulu Natal. Je logeert in 2 unieke Game Reserves en een World Heritage site. Actie én verwennerij in de bush! Ze zijn onze uitvalsbasis om kennis te maken met de lokale Zulu-bevolking, om te wandelen en te fietsen tussen de giraffen, om op game drive te gaan op zoek naar leeuwen, olifanten enz en om te snorkelen in de Indische oceaan.   Een topreis!
Van zat 06/07 - vrij 19/07 reis je met tieners tss 17 en 20j.
 

"Terug in de tijd in Ethiopië"
Dit is een van onze meest indrukwekkende reizen.  Er is geen andere plek in de wereld waar je van zo nabij kennismaakt met primitief levende stammen.  Dit is écht en authentiek, niet opgezet voor 'toeristen'. Een reis als in een National Geographic film. Je zal verrast zijn door de prachtige en verrassende groene landschappen van de Great Rift Valley.  Je logeert in pareltjes van lodges. Wie er geweest is, wil terug...
Van maa 01/07 - don 11/07 reis je met tieners tss 10 en 18j.
 

"Land van Teranga" (Senegal)
Laat je onderdompelen in de vrolijkheid en gastvrijheid van West-Afrika, ervaar hoe "le temps est elastique", hoe gelukkig je kan zijn zonder veel materie. Geniet van zalige lodges en van glamping aan de voet van een duin.  Justin en zijn team zorgen voor heerlijke compagnie en onvergetelijke ontmoetingen. 
Van zat 06/07 - zat 13/07 reis je met kinderen tss 8 en 18j.

 

"Adembenemend Namibië"
Namibië is een van de meest bijzondere landen ter wereld! Waar anders kan je wandelen, duneboarden en fatbiken in de woestijn en dezelfde dag vissen met een sterrenchef en op zoek naar wilde dieren tijdens een game drive. Wij ontdekken dit onmetelijke land vanuit heel bijzondere lodges.  met oa een villa op het strand, een lodge waar je vanuit je kamer direct de woestijn in loopt, een pareltje tussen de rotsen in Damaraland en een lodge in een uniek wildreservaat.
Van zat 06/07 - vrij 19/07 reis je met tieners tss 17 en 20j.