De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Nieuws

26 september 2018

NIEUW: CAMBODJA EN JAPAN

We stellen je met trots 2 nieuwe en héél bijzondere reizen voor in het verre oosten.  "Authentiek Cambodja" met de werelderfgoed site van Angkor en "Ichi-go ichi-e" een te gekke reis met Vlaamse gids naar Japan.Beide reizen organiseren we tijdens de zomervakantie.  De reis naar Cambodja organiseren we ook tijdens de kerstvakantie!  Meer info vind je op de website of via prins@holapola.be.

20 september 2018

HERFST: JORDANIE

Jordanië is een van de mooiste landen die we ooit bezocht hebben!  Met Gids Murad wandel je door de wereldberoemde site van Petra, je logeert in ons eigen kamp in de Wadi Rum woestijn, je drijft in de Dode Zee en je spoelt alle zand af in de Rode Zee. "Op stap met de Bedoeïnen" is een topreis!

26 september 2018

KROKUS & HERFST : Die klein trek deur die bosveld

Sawubona! We organiseren onze reis naar de bush van Zuid-Afrika ook in korte versie tijdens de herfst- en krokusvakanties. Gids Eugene neemt ons mee naar 2 unieke Game Reserves. Je verblijft in een uniek eco-reservaat tussen de giraffen en in een van de mooiste Big 5 parken van het land. Ze zijn onze uitvalsbasis om kennis te maken met de lokale Zulu-bevolking, om te wandelen en te fietsen tussen de giraffen, om op game drive te gaan op zoek naar leeuwen, olifanten enz en om te snorkelen in de Indische oceaan. Je vliegt 's nachts, er is geen uurverschil.  Een topreis, tijdens de herfst- en krokusvakantie, kort maar krachtig!
Een voorsmaakje vind je hier, een voorstel met aangepaste prijzen vind je via prins@holapola.be.
 

26 september 2018

HERFST: EMIRATEN!

Tijdens de herfstvakantie kan je met gids Salua nog mee voor een wervelende reis door de Emiraten. Van de mooiste zandwoestijn tot fietsen op een F1-circuit, van dobberen op onze boot in Oman tot de hoogste torens van Dubai.  Een fantastische reis!  Meer info vind je hier.

Lees meer
26 september 2018

TEAM HOLA POLA

Team Hola Pola was op 20 en 21 januari te gast in België. Wie erbij was, kon genieten van hun enthousiasme en passie, in de magische sfeer van het kasteel van Beervelde.