De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Nieuws

3 mei 2017

Puur natuur in het Hoge Noorden

Waar kan je nog uit de riviertjes drinken!
"Noorwegen Avontuur" is een kano- en wandeltocht door een van de mooiste en meest ongerepte streken van Noorwegen. Van 13/08 - 20/08 kan je nog mee. Je bent al zeker van reisgenoten.
 

11 september 2016

Baron van Hola Pola

De reizen die je op deze website vindt, organiseren we onder de naam Baron van Hola Pola ook op maat van groepjes vrienden of collega's. Recent trokken 20 collega's naar Lycië, reisden 8 avonturiers naar Ethiopië... Het zijn korte reizen met de nadruk op ontdekken én genieten.  Als je ook op zoek bent naar een originele incentive of samen met vrienden een unieke ervaring wil delen : baron@holapola.be.  We bezorgen je graag een volledig voorstel !

incentive reizen en reizen voor vrienden hola pola
14 maart 2017

Naar Peru of Namibië deze zomer!

Er kan deze zomer nog een gezin meereizen naar Peru met vertrek op 15/07 of 29/07. Super gevarieerde reis met een trektocht in de Andes, piranha's vissen in het regenwoud, genieten van Cusco... schitterende landschappen, tot de verbeelding sprekende Inca-sites en natuurlijk de Machu Picchu!
In de periode vanaf 15/07 kan nog een gezin meereizen naar Namibië.  Een van de mooiste landen ter wereld! Met een onwaarschijnlijke mix van ruige natuur, wilde dieren... waar de woestijn grenst aan de oceaan.
Interesse?  Laat dan snel even iets weten via prins@holapola.be.