De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Nieuws

15 maart 2018

TEAM HOLA POLA

Team Hola Pola was op 20 en 21 januari te gast in België. Wie erbij was, kon genieten van hun enthousiasme en passie, in de magische sfeer van het kasteel van Beervelde.

18 april 2018

Laatste plaatsen into the wild...

Er kan nog één gezin mee naar the Rocky Mountains in Canada vanaf 17 aug. Een onvergetelijke ervaring, maar met één risico: je wil niet meer naar huis.

"Atlas Avontuur" (Marokko) vanaf 12 juli  is een topper voor avontuurlijk ingestelde gezinnen. 10 dagen lang op pad door de ongerepte Atlas, met een team dat je in de watten legt.

Eén gezin kan nog mee naar "Noorwegen Avontuur" vanaf 29 juli. Vuur maken, kanovaren, vliegvissen... in een van de meest ongerepte plaatsen van Noorwegen.

Mail even naar prins@holapola.be voor alle info of een voorstel.

 

29 november 2017

NIEUW: Schattenjacht in Cappadocië

We stellen deze zomer opnieuw onze "Schattenjacht in Cappadocië" voor.  Het was een van onze allereerste reizen.  We maken de reis ietsje langer, het is een 10-daagse actieve vakantie, maar voor iedereen toegankelijk. Je wandelt en fietst door de prachtige, sprookjesachtige valleien in Centraal Turkije, je logeert in typische, charmante cave-hotels. Een ludieke schattenjacht is de rode draad door de reis.  Cappadocië is ook een van de bekendste plekken ter wereld om een luchtballonvaart te maken. Allen daarheen!
Meer info vind je hier.